Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Can Yayınları’dan Şiirsel Yılbaşı Kampanyası

Can Yayınları’dan Şiirsel Yılbaşı Kampanyası

Şiirleri birer koleksiyon nesnesine dönüştürerek yeni yıl hediyelerini paketleyen Can Yayınları, yılbaşı kampanyasını duyurdu.

“Benimde mi düşüncelerim olacaktı / Ben de mi böyle uykusuz kalacaktım” diyen Orhan Veli’nin mısraları ile Cemal Süreya’nın “Öyle düzeltici öyle yerine / getiriciydi ki sevmek” satırları yeni yıl için bir araya gelerek bir koleksiyon nesnesine dönüştü. Bu yılın başlarında web sitesini yenileyen Can Yayınları, dijital dünyadaki yeni görünümünün 1. yılını sevilen şairlerin dizelerine yer verdiği şairli kutu tasarımıyla kutluyor.

Yayınevi, yeni yıl başı kampanyası için web sitesinden alışveriş yapan okurlara özel olarak Cemal Süreya, Orhan Veli ve Cahit Sıtkı Tarancı’nın şiirlerinden alıntıların ve çizimlerinin yer aldığı şairli kutuları hazırladı. 15 – 23 Aralık tarihlerinde geçerli olan yılbaşı kampanyası kapsamında kitaplarda yüzde 40, Can Dükkân ürünlerinde ise yüzde 30’a varan indirimler sunan Can Yayınları, satın alınan ürünleri sürpriz hediyelerle birlikte bu şairli kutularla okurlarına ulaştıracak.

Görseller: Can Yayınları, Twitter, Instagram