Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müşteri Deneyimini Şansa Bırakma

Müşteri Deneyimini Şansa Bırakma

Adobe Experience Cloud'un sunduğu avantajları vurgulayan Adobe, kötü müşteri deneyiminin ne denli talihsiz sonuçlar çıkarabileceğini esprili reklam filmleriyle gösteriyor.

Müşterilerinin istediği deneyimleri sunabilen, müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve anlık olarak cevap verebilen markalar pazarda rakiplerinden her zaman bir adım daha önde. Müşterilerle kişiselleştirilmiş etkileşim kurmak, özgün ve şeffaf olmak müşterilerin kuruma karşı sadakatini güçlendirirken bu dijital dönüşümü sağlamak için de teknolojilere yatırım yapmak gerekiyor.

Adobe, birçok dijital işletmenin karşılaştığı güncel sorunlara ışık tutan ve Adobe Experience Cloud’un sunduğu avantajları vurgulayan Better Customer Experiences For All kampanyasıyla dijital müşteri deneyimleri sunmanın önemine vurgu yapıyor.

Kötü müşteri deneyimlerine mizahi bir yaklaşım

Müşteri deneyimi için özel olarak kurulmuş hizmet ve koleksiyonların toplandığı platfrom Adobe Experience Cloud, pazarlama ve reklamcılık için ihtiyaç duyulan tüm işlevselliği tek bir ara yüz üzerinden kontrol etmeye imkan tanıyor.

Goodby Silverstein & Partners tarafından hazırlanan reklam filmlerinde doğru zamanda, hedeflenen kişilere, tam olarak talep etmiş oldukları ürünleri pratik bir şekilde sunmanın önemine dikkat çekiliyor. Kötü müşteri deneyimi sonucu ortaya çıkan anlar ise işin içine biraz da espri katılarak paylaşılıyor.

Kuş yemi almak isteyen bir kadına kedi maması önerisi gelmesi ve kadının bir anda bu öneri doğrultusunda kedi sahibi olma isteği, gecenin bir yarısı yemek restoranından gelen “şimdi harekete geç” temalı bildirim, hedeflenmemiş kişilere birçok defa gönderilen e-postalar doğru kişiyle uygun zamanda iletişim kurmanın önemini gösterirken yanlış tercihlerin gülünç duruma düşürebileceği anlatıyor.

Adobe marka pazarlamasından sorumlu başkan yardımcısı John Travis de dijital dönüşümü benimseyen işletmelerin müşterilerini memnun edecek donanıma ve yetkinliğe sahip olmasının ne denli önemli olacağını bu kampanya ile göstermek istediklerini söylüyor.

Künye

Müşteri: Adobe
Ajans: Goodby Silverstein & Partners

Görsel: YouTube, Adobe