Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LG’nin Sterilizasyon Robotunu Sanal Influencer Reah Keem Tanıttı

LG’nin Sterilizasyon Robotunu Sanal Influencer Reah Keem Tanıttı

LG’nin kendini şarkı yazarı ve DJ olarak tanıtan sanal influenceri Reah Keem, CES 2021’de markanın sterilizasyon robotunu tanıttı.

Son yıllarda sanal influencer’ları (sanal modeller) markaların ürün ya da koleksiyon tanıtımında daha çok görmeye başlıyoruz. Prada’nın Bahar/Yaz koleksiyonunun tanıtım şovuna katılan ve Calvin Klein için hazırlanan reklam filmde Bella Hadid ile birlikte yer alan sanal influencer Lil Miquela bu akımın öncülerindendi. Gelecekteki pazarlama stratejileri arasında sanal influencerlar’ı daha sık görmemiz sürpriz olmayacak demiştik ve IKEA Japonya’nın yeni Harajuku mağazasının tanıtımı için sanal influencer imma ile iş birliği gerçekleştirmesi bu öngörüyü destekledi. Şimdi de yeni bir sanal influencer CES 2021’de karşımıza çıkıyor.

CLOi UV-C, Reah Keem tarafından tanıtıldı

CES 2021’in ilk gününde LG yeniliklerinin ve ürünlerinin çoğu üst düzey yöneticiler tarafından tanıtıldı. Ancak konferansın sonlarına doğru izleyiciler farklı bir konukla tanıştı. Kendini şarkı yazarı ve DJ olarak tanıtan sanal influencer Reah Keem kendine ayrılan zamanda LG’nin geçtiğimiz aralık ayında duyurduğu robotu CLOi UV-C’yi tanıttı. Akara Robotics’in Web Summit 2020’de tanıttığı Violet robotuna benzeyen CLOi UV-C, oteller ve restoranlar gibi yüksek temaslı bölgeleri sterilize etmek için kullanılacak.

Tanıtımın ardından “Görünüşe göre tekrar konser ve parti yapabilmemiz biraz zaman alacak” diye ufak bir serzenişte de bulunan Reah o zamana kadar stüdyoda çalışacağını söylüyor. Soundcloud’da hazırladığı bir parçasını paylaşan Reah Keem’in Instagram hesabında şu an 6.300 civarında takipçi bulunuyor. Bir diğer sanal influencer Lil Miquela’nın da ilk üç ayda 58 bin civarı takipçisi bulunurken bu sayı şu anda 3 milyona yaklaşmış durumda. Bu örnekten yola çıkarsak şarkı yazarı ve DJ olarak kendini tanıtan Reah Keem’in de takipçi sayısı zamanla artacaktır.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Reah Keem (@reahkeem)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Reah Keem (@reahkeem)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: LG