Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Botanik Koleksiyonu

LEGO Botanik Koleksiyonu

LEGO, çiçek tutkusunu LEGO sevgisiyle birleştiren bir çiçek buketi ve bir de bonsai ağacı seti hazırladı.

Doğaya olan özlem, kent insanı için evde çiçek yetiştirmek şeklinde kendini gösteriyor çoğu zaman. Evde kendimize minik bahçeler yaratarak betonun grisinden kaçmaya çalışıyoruz kendimizce. LEGO, pandemiyle birlikte daha da artan bu çiçek tutkusunu LEGO sevgisiyle birleştirdi ve LEGO Botanik Koleksiyonu adı altında yeni setler hazırladı.

LEGO çiçek buketi ve bonsai ağacı

LEGO Botanik Koleksiyonu, bir LEGO çiçek buketi ve bir LEGO bonsai ağacından oluşuyor. Koleksiyon, sürdürülebilir üretime dayalı şeker kamışı kullanılarak yapılan bitki bazlı plastikten yapılmış parçalardan oluşuyor.

LEGO bu koleksiyonu 2020’de duyurdu. Özellikle çiçek yetiştirmeyi beceremeyen insanlar için evde keyifli zaman geçirmeyi sağlayacağı fikriyle hazırlanmış. Bir kez çiçekleri yaptıktan sonra da ne sulamak ne de acaba solacak mı diye endişe etmeye gerek kalmıyor.

Koleksiyondaki LEGO çiçek buketi seti, canlı renklerden oluşan 756 parça içeriyor. Bu parçalarla aslanağzı, gül, haşhaş, aster, papatya ve farklı bitkilerin kombinasyonları inşa edilebiliyor. Kullanıcı kendi odasının stiline uygun olarak tasarımı değiştirebiliyor.

LEGO bonsai ağacı seti ise 878 parçadan oluşuyor. Kullanıcı isterse bonsai ağacını yeşil yapraklarıyla kurabiliyor. Dilerse pembe kiraz çiçekleriyle süsleyebiliyor. Sette dikdörtgen bir saksı ve çıtalı ahşap görünümlü bir LEGO standı da yer alıyor.

Görsel: LEGO