Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İnsanlığı Ne Kadar İleri Taşıyabilirsin?

İnsanlığı Ne Kadar İleri Taşıyabilirsin?

SEGA’nın yayınlayacağı strateji temelli Humankind video oyununun tanıtımı, tarihi dönüm noktalarının sınırsız alternatiflerini vurguluyor.

Fransız stüdyosu Amplitude tarafından geliştirilen ve Japonya merkezli oyun geliştiricisi ve dağıtımcısı SEGA tarafından yayınlanacak olan Humankind Taş Devri’nden 2050’ye kadar uzanan bir strateji oyunu. 10 milyondan fazla satılan Civilization’ın devamı olan Humankind video oyununu insanlık tarihinin çeşitli dönemlerini kapsıyor.

Her oyuncu insanlığın tarihini yeniden yazıyor

Tarihteki önemli dönüm noktalarının yer aldığı oyunda oyuncular uygarlıkları geliştirmek ve büyütmek için vermiş olduğu kararlar doğrultusunda ilerliyor. 2021’in Nisan ayında çıkacak video oyun için BETC Paris tarafından hazırlanan tanıtım videosunda ise Lucy Adams karakteri üzerinden oyunun hikayesi anlatılıyor. Bir neandertal olarak karşımıza çıkan karakter süreç içerisinde farklı hikayeler içerisinde kendine yer buluyor. İspanya İmparatoriçesi olarak taç giydiği törende Rock’n’roll’un icadına öncülük ediyor. Ardından barış içerisindeki fütüristik bir geleceğe doğru ilerliyor.

Tarihin gidişatındaki farklı ihtimalleri vurgulayan tanıtım filmi “tarihten daha fazlası” sloganıyla sona eriyor. VFX ağırlıklı reklamın post prodüksiyon sürecini Mathematic üstlenirken yönetmen koltuğunda Romain Chassaing yer alıyor.

Künye

Müşteri: SEGA
Ajans: BETC
İdari Yaratıcı Yönetmen: Stéphane Xiberras
Yaratıcı Yönetmen: Benjamin Le Breton, Arnaud Assouline
Metin Yazarı: Jean-Luc Picard
Prodüksiyon Şirketi: SOLAB
Yönetmen: Romain Chassaing
İdari Yapımcı: Baptiste Chassaing
DoP: Matias Boucard
Post Prodüksiyon: Mathematic
Düzenleme: Manuel Coutant
VFX: Guillaume Marien, Guillaume Audibert
Ses: Gum

Görsel: YouTube