Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toyota’dan Dokuz Yaşındaki Çocuğa Sevimli Jest

Toyota’dan Dokuz Yaşındaki Çocuğa Sevimli Jest

Satılan aile arabası Toyota Corolla'ya veda notu bırakan çocuğa şirketin kurumsal iletişim ekibi Toyota Corolla maketi sürprizi ile karşılık verdi.

Çocukluk zamanlarında seyahat ettiğimiz otomobiller de evler gibi anılarla doludur. Aile ile yapılan uzun yolculuklarda camdan dışarıya bakılıp manzaranın keyfi çıkarılır. Koltukta kalan her iz otomobile sahip kişilerden bir parça taşır. Ancak zaman geçer otomobile veda vakti gelir. Keyifli zamanların yaşandığı otomobilden ayrılmak ise hüzünlü olabilir. Hele ki çocuksanız ve tüm anılarınız o otomobilde geçtiyse bu ayrılık daha duygusal anlara sebebiyet verebilir.

Twitter’da lheisenbergI adlı kullanıcının paylaştığı gönderi de otomobilini satan bir ailenin küçük çocuğunun duygularını ortaya koyuyor. Toyota Corolla model araçlarının satılacağını duyan dokuz yaşındaki çocuk küçük bir not yazıyor ve otomobilin dikiz aynasına koyuyor.

“Merhaba, biz bu arabanın eski sahipleriyiz. Unutmadan, kızın varsa selam söyle. Eski arabamıza iyi davran. Arabanın benim üstümde bir sürü anısı var. Ad söylemeyeceğim. Toyota Corolla’ya iyi bak.” yazısı ile birlikte yüz ifadeleri ve kenar süsü ile çevrilmiş Toyota Corolla yazısı bulunuyor.

Notu gören Toyota kurumsal ekibinden çocuğa sürpriz hediye

Küçük çocuğun bir sonraki sahibe hitaben dikiz aynasına sıkıştırdığı notu teknik serviste çalışanlar fark ediyor. Marka da dokuz yaşındaki çocuğa sürpriz yaparak bir yanıt veriyor. Toyota Corolla’ya duygusal ve sevimli bir veda içeren bu notu gören kurumsal iletişim ekibi çocuğun babasına bir paket yolluyor.

Mektup ile birlikte Toyota Türkiye küçük çocuğa anıları paylaştığı Corolla’nın küçük bir maketini yolluyor. Toyota Türkiye’nin gönderdiği mektupta ise şu ifadeler yer alıyor:

“Sevgili kızınızın Toyota’nıza veda ettiği ve aracın yeni sahibine yazdığı temennileri tebessüm ederek okuduk. Kendisine Toyota’yı her zaman güzel anılarla hatırlaması için küçük bir Toyota maketi gönderiyoruz. Sevgi ile kalın”

Tüm bu hikaye kardeşinin notunu ve Toyota Corolla maketinin görsellerini geçtiğimiz pazartesi günü paylaşan Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıktı. Kullanıcılar tarafından oldukça duygusal ve tatlı bulunan bu hikaye Twitter üzerinden şu ana kadar 90 bine yakın beğeni ve 4 bine yakın retweet aldı.

 

Görsel: lheisenbergI