Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kiğılı Seni Seviyorum Baba Demeye Çağırıyor

Kiğılı Seni Seviyorum Baba Demeye Çağırıyor

Kiğılı, Babalar Günü için yayınladığı reklam filminde, en büyük hediyenin babalara söylenecek seni seviyorum cümlesi olduğunu vurguluyor.

Kiğılı özel günler için hazırladığı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Markanın kurumsal yapısını ve kimliğin ön plana çıkaran şirket 10 Kasım için hazırladığı reklam filmiyle beğeni toplamıştı. Youthworks tarafından hazırlanan reklam filmi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümünde müşterilerinin ceketlerinin kopan düğmelerini dikmişti. “10 Kasım günü önümüzü birlikte ilikleyelim.” sözlerini kullanan Kiğılı’nın kampanyası sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Kiğılı her yıl Haziran ayının üçüncü Pazarı kutlanan Babalar Günü için bir reklam filmi yayınladı. Youthworks tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Burak Günaydın yaptı. Reklam filminin çekimleri bir günde tamamlandı. #SeniSeviyorumBaba etiketiyle paylaşılan film, Babalar Günü’nde kalıpları kırarak herkesi babasını ne kadar sevdiğini söylemeye davet ediyor. Sevenlerinin Baba olarak hitap ettiği Müslüm Gürses’in “Affet” isimli parçası reklam filmine eşlik ediyor. Babalara seni seviyorum demenin alınacak tüm hediyelerden daha değerli olduğunu vurgulamak isteyen Kiğılı derinden hissedilen bu sevginin sözlere dökülmesi destekliyor.

Künye

Müşteri: Kiğılı
Müşteri Yetkilisi: Gül Sağır Aydın, Tolga Şaylıman
Ajans: Youthworks
Ajans Yönetimi: Serhat Gürcü, Seden Gürcü
Yaratıcı Yönetmen: Oğuzhan Atliman
Yaratıcı Ekip: Mustafa Tekbayrak, Buse Kıral, Merve Turunç
Müşteri İlişkileri: Cansu Ece Ertan
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Burak Günaydın
Müzik: Affet (Temple Of The King)
Orijinal Söz-Beste: Ritchie Blackmore / Ronnie Dio
Türkçe Söz: Tuna Kiremitçi
Yorumcu: Müslüm Gürses
Yapım: Pasaj Müzik

Görsel: Youtube