Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Opel Babalara En Çok Dinledikleri Şarkıları Soruyor

Opel Babalara En Çok Dinledikleri Şarkıları Soruyor

McCann İstanbul tarafından Opel'in SUV modeli Grandland X için hazırlanan reklam filminde babalara en sevdikleri şarkılar soruldu.

Geçtiğimiz Pazar günü kutlanan Babalar Günü çerçevesinde bir çok marka güne özel reklam filmi hazırladı. Opel, SUV modeli Grandland X için yayınladığı reklam filminde de babaları ve çocuklarını merkeze alıyor ve babalara en çok sevdiği şarkıları sordu. McCann İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminin yönetmenliğini Gökdeniz Uslu gerçekleştirdi.

Baba olduktan sonra bir erkeğin hayatında pek çok şey değişiyor. Bunlardan bir tanesi de yolculuk esnasında dinlenen şarkılar oluyor. Çocuklarıyla yolculuk eden babalar, onların da eşlik edebileceği eğlenceli çocuk şarkılarını daha çok dinlemeye başlıyor hatta gün içerisinde kendilerini bu şarkıları mırıldanırken buluyor. Opel, hazırlanan reklam filminde Grandland X kullanan babalara en çok hangi şarkıyı dinlediklerini soruyor. Babaların şarkı, tür ve dil tercihleri farklı olsa da hepsi çocuklarıyla şarkı söylemekten keyif alıyor. “Küçük Kurbağa” “Ceviz Adam” gibi çocuk şarkılarının en sevdikleri şarkılar olduğunu söyleyen babalar, çocukları olduktan sonra hayata bakış açılarındaki değişimi böyle gösteriyor. Opel ise SUV modeli Grandland X’in Apple CarPlay özelliği ve Premium Denon ses sistemiyle babaları çocuk şarkıların tadını her yolculukta doyasıya çıkarmaya çağırıyor.

Opel değerlerini yansıtmaya devam edecek

Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş Alman, sıcak ve heyecan verici olmanın markanın benimsediği ve tüm projelere yön veren anahtar değerler olduğunu söylerken önümüzdeki süreçte bu değerler ışığında yeni projeler  geliştireceklerini ifade etti. Markanın hedefi olan “Alman Yol Arkadaşı Olmak” fikriyle Opel’in yoluna devam edeceğini duyurdu.

Opel, #bababidahaçal etiketi ile hayata geçirdiği kampanyası dahilinde, Babalar gününe özel olarak sınırlı bir süre için showroomları ziyaret eden tüm Opel severlere metalik boya farkını hediye edeceğini de açıkladı.

Künye

Müşteri: Opel Türkiye
Müşteri Ekibi: Emre Özocak, Ahmet İçöz, Cihan Sarıkaya, Burcu Giray
Ajans: McCann İstanbul
Yaratıcı Yönetmen: Can Bilginer
Yaratıcı Grup Başkanı: Cemil Haşimi
Yaratıcı Ekip: Özgür Onur, Alp Arda İşeri, Burcu Gizem Özkök
Müşteri İlişkileri Ekibi: Zeynep Begüm Derinöz, Bartu Suvancı, Ecenaz Uygun
Prodüksiyon Ekibi: Zeynep Doğu, Derya Soyman
Sosyal Medya Ekibi: Bade Varol, Başak Yazıcı
Stratejik Planlama: Zeynep Yağcı Yıldızlı, Asena Çelik
Prodüksiyon Şirketi: Organic Film
Yönetmen: Gökdeniz Uslu
Yapımcı: Cengizhan Fidan
Müzik: Handmade Media & Music / Fatih Yavuz

Görsel: YouTube