Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Advise Reklamcılık Akademisi 11 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde Gerçekleşecek

Advise Reklamcılık Akademisi 11 Mayıs’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde Gerçekleşecek

Advise Reklamcılık Akademisi 11 Mayıs günü eğitimler, oturumlar ve çalıştaylarla Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü reklam dünyasına adım atmak isteyen gençler için bu yıl ilk kez Advise Reklamcılık Akademisi’ni düzenleyecek. Reklamcılık sektörünün önemli isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte ayrıca uzaman isimlerle çalıştay imkanları sunulacak. Katılımcılar hikaye anlatımı, metin yazarlığı, özet oluşturma gibi eğitimler alma fırsatını yakalayacak.

Etkinlik, Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız’ın esinlendiği Kara Kalem kitabının yazarı İpek Gökdel’in konuşması ile başlayacak. Etkinliğe katılanlar arasında TBWA\İstanbul CEO’su Burcu Kayımtu, Manajans JWT Strateji Direktörü Berkant Avcı, Manajans JWT Baş Yaratıcı Yönetmeni Sami Basut, Concept Yaratıcı Yönetmenleri Sedat Dündar ve Umut Dizdar bulunuyor. Advise Reklamcılık Akademisi’nde konuşmaların ve çalıştayların yanı sıra katılımcılara networking ve staj fırsatları sunulacak. Ayrıca katılımcıların sektöre ilk adım atma imkanı da sunuluyor.

Etkinlik 11 Mayıs Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs İbrahim Bodur Oditoryumu’nda gerçekleşecek. Advise Reklamcılık Akedemisi hakkında detaylı bilgi almak ve katılım formuna ulaşmak için advise.buik.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Buik