Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dikkat! Sadece Andy’ler Girebilir

Dikkat! Sadece Andy’ler Girebilir

Oyuncak Hikayesi'nin kahramanı Andy için düzenlenen Andy Gecesi'nde bu isimdeki 50 farklı kişi bir araya gelip eğlence parkına davet edildi.

Pixar imzalı 1995 yapımı Toy Story, izleyici kitlesi tarafından oldukça beğenilen ve milyonlarca hayrana sahip bir uzun metraj animasyon serisi. Yapımcıları arasında Steve Jobs’un da bulunduğu, oyuncakların gizli yaşamını konu alan bu yapım, 1990’larda çocuk olan çoğu kişinin hayatında en az tasolar, Walkman ve kasetler kadar yer etti. Çünkü filmdeki oyuncakların sahibi Andy adlı karakterin bizlere kazandırdığı ”oyuncaklarla masal yaratma ve canlandırma” oyunuyla saatlerce meşgul olmuş ve hatta yaratıcılığını geliştirmiş bir nesil olduğu söylenebilir.

Bildiğimiz gibi Toy Story 4‘un, diğer üç filmden bağımsız olacağı konuşuluyor Haziran ayında vizyona girecek. Yeni filmde yönetmen koltuğunda oturan John Lasseter filmin izleyenleri memnun edeceğine inanıyor. Son olarak 2010 yılında beyaz perdede izlediğimiz film seyirciden beğeni toplamıştı. Yeni filmin hazırlıkları yapılırken Walt Disney, Toy Story sever için bir sürpriz yaptı.

Andy’nin Arka Bahçesi’nde bir gece…

Walt Disney reklam ajansı Yellow Shoes ve yönetmen Andy Hines ile Toy Story eğlence parkı için bir filme imza attı; Toy Story Land’de bir Andy Gecesi düzenlendi. Filmin hayalperest karakteri Andy’i anmak için, farklı yaşlardan, yaratıcı işler yaparak geçimlerini sağlayan Andy adına sahip 50 kişi sürpriz bir şekilde davet edildi. Walt Disney Stüdyolarına geldiklerinde isimlerinin aynı olduğunu öğrendiklerinde oldukça şaşıran konuklar gece boyu Andy’nin Arka Bahçesi’nde oyunlar oynadılar.

Gecenin sonunda animasyon karakteri Andy’ninde katılımıyla eğlencenin seviyesi daha da arttı ve konuklar adeta kendi çocukluk yıllarına dönüp unutulmaz bir gece geçirdiler.

 

Künye:

Reklam Ajansı: Yellow Shoes, Orlando, ABD
Reklamveren: Walt Disney
Yaratıcı Yönetmen: Jim Real
Reklam Yazarı: Jeff Schermer
Sanat Yönetmeni: Jose Ramirez
Müşteri İlişkileri: Sarah Benedit
Prodüksiyon Şirketi: Ammo Creative
Yapımcı: Jeremiah Daws
Yönetmen: Andy Hines

Görsel: Disneyworld