Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Duo ile İkinci Ekranınız Hep Yanınızda

Duo ile İkinci Ekranınız Hep Yanınızda

Duo, dizüstü bilgisayarınızın kapak arkasına kolayca yerleştirilerek USB üzerinden bilgisayara bağlanan hafif ve ince bir ikinci ekran.

Bilgisayar başında bir sürü pencere ve tab açık olduğunda verim düşüyor. Aradığınızı bulmak için her seferinde 5 ile 10 saniye arasında bir zaman kaybediyorsunuz. Bu da toplama vurulduğunda önemli bir zaman kaybı. Çoklu ekran kullanmak ise verimi artırabiliyor. Ancak, dizüstü bilgisayarınızla dışarıda çalışırken ikinci bir ekranı nasıl kullanacaksınız? İşte DUO bu soruna çözüm getiren bir ürün.

Kickstarter üzerindeki kampanyasının bitimine 5 gün kala, hedef fonu kat be kat geçen Duo, dizüstü bilgisayarınız için taşınabilir bir ikinci ekran. Bu hafif ve kolay taşınabilir aksesuarı bilgisayarınıza ekleyerek çalışma veriminizi ve üretkenliğinizi kolaylıkla artırabiliyorsunuz. Hem de nerede olursanız olun.

Bütün dizüstü bilgisayarlarla uyumlu çalışan eklenti, 1080 p çözünürlük sunan 12,5 inçlik bir ekran. Bilgisayar  kapağının arkasına manyetik yapıştırıcılarla yerleştiriliyor. USB üzerinden laptopunuza bağlandığında da çalışmaya hazır hale geliyor. Açmak için tek yapmanız gereken Duo’yu ister sağa, ister sola doğru kaydırarak dışarı çıkarmak.

duo_mobile pixels_bigumigu_9

Her Yerde Doğru Açı

270° dönebilen Duo’ya istediğiniz açıyı vererek en doğru görüş açısını yakalamak mümkün. Bunun yanı sıra 180° sunum moduyla ekranı tamamen döndürerek dilerseniz karşınızda oturan bir kişiye ekranınızı gösterebiliyorsunuz. Bu da toplantı ve görüşmeler için akıllıca bir çözüm.

Mobile Pixels tarafından yaratılan ekran; 0.680 gram ağırlığıyla ince ve hafif. Çantanıza atıp her yere kolaylıkla götürebiliyorsunuz. Dayanıklı ve sağlam tasarımı sayesinde taşıma sırasında zarar göreceğinden endişe etmeniz de gerekmiyor. Bunun yanı sıra az enerji kullanan video sürücüsü sayesinde bilgisayarınızın bataryasını da tüketmiyor. Kısacası dışarıdan çalışırken rahatlıkla kullanılabilecek, önemli bir soruna pratik bir çözüm getiren, kullanımı kolay bir eklenti Duo.

duo_mobile pixels_bigumigu_

duo_mobile pixels_bigumigu_8 duo_mobile pixels_bigumigu_8 duo_mobile pixels_bigumigu_8 duo_mobile pixels_bigumigu_8 duo_mobile pixels_bigumigu_8

Görsel: Kickstarter – Mobile Pixels