Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toni&Guy İçin Stil Sahibi Posterler

Toni&Guy İçin Stil Sahibi Posterler

Toni&Guy için Singapur'da yapılan poster kampanyasında; posterlere kuaförlerin şekil vermesi sağlanarak mecra yenilikçi bir biçimde kullanıldı.

Kuaförler yaratıcılıklarını genelde saç stillerinde gösteriyor. Bu alanda reklam anlamında çok yenilikçi bir çalışma sık karşımıza çıkmıyor. İletişimde genelde gördüğümüz güzel modellerin havalı saç modelleri oluyor. İşte bunu yıkan, yaratıcı bir açık hava kampanyası reklam ajansı VML Singapore’dan geliyor.

Toni&Guy için yaratılan Posters With Style adını taşıyan poster kampanyası, alışıldık kuaför posterleri sunmuyor. Hareketsiz, durağan görseller yerine mecrayla oynayan ilgi çekici ve şık görünümlü bir poster serisi karşımızdaki. Üstelik bunu yaparken markanın saç konusundaki hüneri de sıra dışı bir yoldan göstermeyi başarıyor.

Kuaförlerin Şekillendirdiği Posterler

Mayıs ayında lansmanı yapılan kampanya, Toni&Guy stilistlerine kendilerini ifade edebilecekleri bir platform sunmuş. Singapur çapındaki önemli Toni&Guy dükkanlarından kuaförler posterlerin üst kısmına diledikleri gibi şekil vermişler, gerçek bir kadının saçına uygulayacakları modelleri poster üzerinde uygulamışlar. Böylece posterlerin kendisi bir saç modeline dönüşmüş. Ortaya da aynı görüntülerden yorgun düşmüş bir alana yenilikçi bir soluk katan benzersiz posterler çıkmış.

Posterlerin üst kısımlarının kıvrılmasıyla yaratılan saç efektleri gerçekten de oldukça havalı. Kimi kahküllü, kimi ortadan ayrık, kimiyse asimetrik kesimli. Her ne kadar bu gördüklerimiz gerçek insan değilse de kesinlikle markanın modern ve hünerli bir kuaför zincir olduğu izlenimi de vermeyi başarıyor.

Kampanya kapsamındaki posterler; ünlü kuaför zincirinin mağazalarının da bulunduğu Mandarin Gallery ve Star Vista alışveriş merkezlerine yerleştirilmiş. Böylece markanın görünürlüğünün artırılması sağlanmış.

https://www.adsoftheworld.com/media/outdoor/toniguy_posters_with_style_bigumigu_ https://www.adsoftheworld.com/media/outdoor/toniguy_posters_with_style_bigumigu_

Künye:

Reklamveren: Toni&Guy
Reklam Ajansı: VML Singapore
Yaratıcı Yönetmen:  Joaquim Laurel
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: Savio Fonseca
Sanat Yönetmeni: JoonWon Lee
Tasarımcı: Megan Soh
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Gillian Stewart

Görsel: Ads of the World