Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Filmleri Uçuş Dünyasından Öğelerle Yorumlayan Posterler

Filmleri Uçuş Dünyasından Öğelerle Yorumlayan Posterler

Latam Airlines, kabin içi eğlence programını anlatan basın kampanyasında uçuş dünyasından öğeleri büyük filmlerin ikonografisiyle harmanlıyor.

Sinema dünyası reklamcılığa ve grafik tasarıma sık sık ilham veriyor. Özellikle de basılı işler alanında birbirinden güzel örneklerle filmlerin yeniden yorumlanışına tanık oluyoruz. Minimalist dokunuşlar, minyatür sanatıyla sinemanın iç içe geçtiği posterler, Türk filmleri için yapılmış kült görseller, kağıt sanatıyla yapılan afişler… Bu alandaki örnekler sayısız. LATAM Airlines’ın kabin içi eğlence programını tanıtan yeni basın kampanyası da bu halkaya eklenebilecek güçlü bir çalışma.

LATAM Airlines’ın Kabin İçi Eğlence Sistemini Tanıtıyor

LATAM Airlines’ın 100’den fazla film içeren kabin içi eğlence programını tanıtmak amacıyla McCann Lima tarafından hazırlanan kampanya; ilhamını hit filmlerden alıyor. 007 Agent, Kill Bill, Minions, Shark, X-Men ve Alice in Wonderland filmlerini ele alan posterler; sinemayı uçuş dünyasından öğelerle yorumluyor.

6 basın ilanından oluşan kampanyada bu büyük filmlerin ikonografisi uçuş dünyasından görsellerle yeniden yaratılmış. Filmlerin bakar bakmaz ne olduğunu anlamanızı sağlayan görselliğine sadık kalınarak bunlar uçuşa bağlanmış.

Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_5 Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_5 Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_8

Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_6

Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_12

Latam_mccann lima_basın_peru_bigumigu_13

 

 

 

Künye:

Reklamveren: LATAM Airlines
Reklam Ajansı: McCann Lima
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Mauricio Fernández Maldonado C. / Christian Caldwell
Yaratıcı Yönetmen: Camilo Astorga
Yaratıcı Ekip: Joe Almeida / Jefferson Alvarez / Orlando Aguilar / Max Urbina / Camilo Astorga / Mauricio Fernández Maldonado C.
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Ana Corina Estrada
Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Pamela Gómez
Müşteri Onayı: Claudio Moro

Görsel: McCann Lima Basın Bülteni