Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cardi B İle Şan Dersi

Cardi B İle Şan Dersi

Spotify, yeni reklam filminde ilk stüdyo albümünü çıkaran Cardi B ile iş birliği yaparak sanatçıyı bir konservatuar öğretmeni rolüne büründürüyor.

Spotify, sadece sunduğu müzik hizmetini değil; platform üzerinde yer alan müzisyenleri de tanıtan reklam çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Metro Boomin, SZA ve 21 Savage’ın heykelini yapan, Diplo’nun California EP’sini Times Square’de bir panoyla duyuran Spotify; şimdi de New York’lu rap sanatçısı Cardi B’nin geçtiğimiz hafta lansmanı yapılan ilk stüdyo albümü “Invasion of Privacy” için bir reklam filmi yayınladı.

Konservatuar Öğrencilerinin Alışık Olmadığı Bir Ders

45 saniyelik reklam filmi, ciddi bir konservatuar ortamında başlıyor. Vokal ve koro çalışmalarının yapıldığı bir sınıfta ise Cardi B’yi görüyoruz. Öğrencilere alışık olduklarının dışında bir vokal dersi vermek için öğretmen rolüyle orada. Ünlü rap yıldızı klasik bir şan dersi vermiyor tabii; bunun yerine kendisinin alametifarikası sayılan çılgın doğaçlamalarıyla olaya giriyor. Önce öğrencilerine kısa bir melodi verip bunu tekrarlamalarını talep ediyor. İlk başta Cardi’yi takip etmeye çalışan öğrenciler, sanatçısının tüm mısraya geçmesiyle ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Spotify daha önce de kullanıcı verisini kullanarak sanatçılara değindiği işlerle beğeni toplamıştı. Ancak Cardi B işi, öncekinden farklı olarak yeni bir dille tamamen sanatçıya ve albümüne odaklanıyor.

Görsel: YouTube