Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kambur Oturanı Dürten Minik Aksesuar

Kambur Oturanı Dürten Minik Aksesuar

Lumo Lift, bilgisayar başında iki büklüm geçirdiğimiz her dakika bizi dürterek dik oturmaya çağırıyor.

Bilgisayar başında geçirdiğimiz uzun saatler boyunca gerek sabit oturmanın rahatsızlığı gerek stres gibi dış etkenler bir araya gelince omurgamızı dik tutmak da imkansızlaşıyor. Telefon ekranına 90 derece eğilen boynumuz, bilgisayar karşısında eşkenar yamuk gibi kalan belimizle adeta uzun vadeli sağlık sorunları yaratıyoruz kendimize. “Dik otur.” cümlesini duyduğumuz zaman ise önce irkiliyoruz sonra da umursamıyoruz.

Tüm bu mızıkçılığımıza yanıt olmak için geliştirilen Lumo Lift, kıyafetimizin iç ve dış tarafına mıknatısla tutunan bir giyilebilir cihaz. Lumo Lift’in yegane meziyeti ise omurganıza zarar verecek her türlü oturuş şeklinde titreşimle dürtüyor ve adeta bezdirerek eğitiyor. Pavlov’un köpeğinin yaşanan bir örneği olmak isteyenler için geliştirilen bu ürün karşılığında size sağlık ve özgüven bahşediyor.

Palo Alto merkezli Lumo’nun ikinci ürünü olan Lift, ilk olarka 2014’te lanse edilen Lumo Lift’in aksesuarları hariç salt ürün olarak satış fiyatı 80 dolar olarak belirlenmiş. Buna ek olarak farklı renkteki klips seçenekleriyle kişiselleştirme imkanı da sunuyor.

Görsel: Lumo Lift