Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Zombi Bardaklar Etrafınıza Korku Salıyor

Zombi Bardaklar Etrafınıza Korku Salıyor

Jean Cotton, The Walking Dead sevgisini bardaklara taşıyor ve ortaya sizden başka kimsenin kullanmak istemeyeceği bardaklar çıkıyor.

The Walking Dead, geçen akşam muhteşem bir bölümle sezon arasından döndü. Çoğu insan gibi The Walking Dead’in hayranlarından olan Jean Cotton, 15 yılını kil ile çeşitli ürünler yaratan birisidir. Kendisi gibi The Walking Dead hayranlarına verilebilecek güzel(!) bir ürün yaratmış ve Etsy dükkanı üzerinden ürünlerini satışa sunuyor.

İsviçre’deki bilim adamlarının zombiler üzerinde yıllar süren araştırmasından sonra ortaya çıkan bu zombi kafası şeklindeki kupa bardaklar ofisinizde ve mutfağınızda olduğu sürece zombi ısırıklarından etkilenmemeniz için tasarlanmış ve artık hiç kimsenin sizin bardağınızdan içmemesini sağlıyor.

El yapımı olarak üretilen bardaklar seramik ve taş gibi malzemelerden üretiliyor. Cotton, 7 çeşit zombi bardağı yaratıyor ve her bardağa farklı bir isim ve hikaye veriyor. Korku dolu zombi bardaklar, 95 ABD doları veya 125 ABD dolarına satıyor. Şimdilik sadece Amerika içerisine gönderilen bardaklar umarız yakın zamanda Türkiye’ye de gelir.


Görsel; Etsy