Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yurt Dışındayken WhatsApp Üzerinden Yazışmanızı Sağlayan SIM Kart: WhatSim

Yurt Dışındayken WhatsApp Üzerinden Yazışmanızı Sağlayan SIM Kart: WhatSim

İtalyan firma Zeromobile, yurt dışında bulunduğunuz sürece fazladan ödemede bulunmadan WhatsApp'tan yazışmanıza imkan verecek bir sim kart çıkardı.

WhatSim, yurt dışında bulunduğunuz sürece WhatsApp üzerinden yazışmaya devam etmeniz için ayrıca bir bedel ödemek veya kablosuz internet noktası aramak gibi dertlerinize çözüm niteliğinde bir sim kart.

150 ülkedeki 400’den fazla operatörle iş birliğinde bulunan İtalyan firma Zeromobile‘ın çıkardığı sim kart yazışma için herhangi bir sınır koymuyor. İnternet üzerinden 10 Euro’ya sipariş edip 5 Euro da ulaşım bedelini karşıladığınız kart yurt dışındaki bir yıllık yazışma ihtiyacınızı karşılıyor. Sesli mesaj, fotoğraf ve video paylaştığınızda ise her biri için ayrıca bir bedel ödemek zorundasınız. 

Dünyanın en yaygın kullanılan bedava mesajlaşma servisi üzerinden böyle bir hizmet sağlamasıyla cazip görünen sim kart için MakeUseOf editörü Matthew Hughes ise, kartı test eden biri olarak, daha pahalıya patlayabileceği konusunda uyarıyor. Şartlar gereği 10 Euro ödediğiniz zaman belli krediler ödemeniz gerektiğini de söylüyor. Ayrıca ayrı bedel ödeyeceğiniz medya mesajları için her ülkede gereken miktarda değişiklikler söz konusu olabiliyormuş. Kendisinin tespitleri ve önerileriyle ilgili detayları buradan okuyabilirsiniz.

Görseller WhatSim medya kitaplığından alınmıştır.