Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yoyo The Ricecorpse’un Sevimli Animasyonları Tokyo’da

Yoyo The Ricecorpse’un Sevimli Animasyonları Tokyo’da

Yoyo The Ricecorpse’un çizdiği sevimli karakterler bu kez Tokyo sokaklarında gezintiye çıktı.

Bir önceki çalışmasında sevimli yaratıkları Berlin sokaklarında gezmeye çıkaran illüstratör Yoyo The Ricecorpse, kendi çektiği fotoğraflarla Photoshop’ta çizdiği sevimli mi sevimli karakterler illüstrasyonlarını birleştirmeye devam ediyor. Hayaleti andıran çizimlerin hareket kazandığı her bir animasyon, yalnızca 1 GIF’ten oluşuyor ve sanatçının çizdiği karakterler, Tokyo’ya yaptığı gezi sırasında fotoğrafladığı gerçek arka planlarla birleşiyor.

Çalışmalarında Japon anime sanatçısı Hayao Miyazaki’den, manga sanatçısı Eiichiro Oda’dan ve yazar Roald Dahl esinlediğini söyleyen Yoyo The Ricecorpse, birkaç karelik animasyonlarda bütün dikkatini detayları daha geniş bir anlatım tarzıyla kurgulamaya gayret etmiş.


Okulun dışında tam zamanlı illüstratör ve anime sanatçısı olarak Londra’da çalışmaya başlayan Yoyo, çizdiği karakterleri tişört, rozet, düğme gibi ürünlere taşımış ve Etsy üzerinden satışa çıkarmış. Yoyo The Ricecorpse’u daha yakından takip etmek için Facebook ve Instagram’dan takip edebilirsiniz.





Görsel: Yoyo The Ricorpse