Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yer Çekimine Baş Kaldıran Kristal Lamba: Glow

Yer Çekimine Baş Kaldıran Kristal Lamba: Glow

Glow lamba etrafına yumuşak bir ışık vermekle kalmıyor, neodimyum mıknatıslar sayesinde havada süzülüyor.

Aydınlatma, tasarım dünyasının en iddialı olduğu alanlardan biri. Her an yenilikçi ve farklı ürünler ortaya çıkıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri, daha önceden hatırlayacağınız bulut hoparlör-lamba idi. Bulutları iç mekanlara taşıyan bu hoparlör-lambadan sonra Glow ile şimdi de aydınlatmaya kristaller geliyor.

Tokyo merkezli Glow Design tarafından üretilen Glow, doğadaki geometrik şekillerden ilham alan şık bir tasarım anlayışını yenilikçi bir teknolojiyle buluşturuyor. Güzel bir kristal görünümündeki Glow lamba, çok güçlü neodimyum mıknatıslar kullanarak yer çekimine başkaldırıyor ve hiçbir şeye asılı olmadan havada duruyor. Hatta durmakla da kalmıyor, etrafında dönüyor!

Kristalin üzerine basarak farklı aydınlatma modları sağlanıyor: Şarj ile 80 saat dayanan yumuşak ortam ışığı modu, gece lambası olarak kullanmak için ideal. Daha güçlü bir ışık veren mod ise okuma lambası olarak kullanılabileceği gibi küçük bir odayı aydınlatmaya da yetiyor.

Tabanından kaldırdığınızda taşınabilir hale gelen Glow, istediğiniz her yere sizinle geliyor. Bahçe, plaj, mangal, teras gibi ortamlardaki aydınlatma sorunu da böylece çözülüyor. İçerisindeki mıknatıslar sayesinde Glow, herhangi bir metal yüzeye de rahatlıkla yapıştırılabiliyor.

Manyetik alanları kullanan teknolojiler geleceğin trendi. Glow da bu anlamda aydınlatma dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Bu şık aydınlatma konsepti, Kickstarter üzerinde kendine destek arıyor. Farklı destek seçenekleri mevcut.

Görsel: Kickstarter