Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yeni Nissan’ın Test Sürüşünü PlayStation’da Yapın

Yeni Nissan’ın Test Sürüşünü PlayStation’da Yapın

Nissan test sürüşü için Gran Turismo'yu seçiyor.

Nissan ile PlayStation’ın Gran Turismo Academy’de yaptığı işbirliği kapsamında kullanıcılara sunulan ödül Nissan’ın yarış takımında yer almaları. 2013 yılında 400 biden fazla kullanıcı PlayStation’ın internet mağazasından bu yarışı indirip katılım gösterdi. Finalistler Nissan spor otomobillerini kullanarak gerçek hayatta yarışa katılma hakkı kazandı. Tüm yarışma televizyonda canlı olarak yayınlandı.
Gran Turismo 1997’de lansmanı yapılan ve Polyphony Digital tarafından geliştirilen oto yarış serisi. Özelliği bir otomobilin görünüşünü ve verdiği hissi gerçeğe çok yakın bir şekilde yaşatabilmesi. Lansmanından bugüne 70 milyon satan oyun en büyük satışı PlayStation için yaptı. Son sürümü Gran Trismo 6’da 1,200 otomobil, 37 farklı yarış pisti var ve Gran Trismo 6, 2 milyon adet satıldı.

Nissan America’nın test sürüşü için girdiği oyunda marka daha önce 2010 ile 2012 yılları arasında 2 milyon kullanıcıya ulaşmış ve yeni otomobil için test sürüşü imkanı vermişti.
Kullanıcıda yarattığı düşünce ise evinde oturduğu yerden istediği Nissan’ı aracı olmadan kullanıp test edebileceği yönünde pozitif bir algıya sahip.