Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi Öğrenme Programı İçin Başvurular Başladı

Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi Öğrenme Programı İçin Başvurular Başladı

Yaratıcı ekonomi alanında politika geliştirmeye yönelik ücretsiz eğitim programı “Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi” için başvurular, 14 Ocak’a kadar devam edecek.

British Council ve Cultural Associates Oxford tarafından geliştirilen ve Culture Unleashed iş birliğiyle gerçekleştirilen “Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi” başlıklı ücretsiz çevrim içi öğrenme programının ikinci edisyonu için başvurular başladı.

Program, 5 Şubat – 10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Katılım açısından, kamu sektöründe çalışan uzman ve orta düzey yöneticiler ile kültürel ve yaratıcı endüstrilerde faaliyet gösteren, politika geliştirme konularına ilgi duyan profesyonelleri hedefliyor. Başvurular, British Council Türkiye internet sitesi üzerinden 14 Ocak tarihine kadar kabul edilecek.

Program İçeriğinde neler var?

Yaratıcı Ekonominin Desteklenmesi programı; yaratıcı ekonomi için etkili politika geliştirme, kapasite güçlendirme ve araştırma-geliştirme kalitesini artırma amacını taşıyan kapsamlı bir içerik sunuyor. Culture Unleashed tarafından düzenlenen program, sektördeki profesyonellerin becerilerini güçlendirmeyi ve ulusal, uluslararası bağlantılarını genişletmeyi hedefliyor.

400’ün üzerindeki başvurudan 277 katılımcının seçildiği ve başarıyla geçen ilk edisyonun ardından, büyük ilgi ve talep üzerine ikinci edisyon hayata geçiriliyor. Katılımcıların sunulan içerik, kaynak çeşitliliği ve iş bağlantıları geliştirme imkânlarından faydalandığını belirttiği programda, aynı zamanda katılımcıların yüzde 60’ı program esnasında iş bağlantılarını genişlettiklerini belirtiyor.B

British Council’ın iki yıldır sürdürdüğü program, yaratıcı ekonomi alanında uzman isimlerden Emre Erbirer, Mustafa Gül ve Gökçe Dervişoğlu Okandan’ın yürütücülüğünde Türkçe olarak gerçekleştiriliyor.

Program ile ilgili detaylı bilgi ve değerlendirme kriterlerine şuradan ulaşılabilirsiniz.

Görsel: British Council


Bigumigu Yazarı
| GENEL