Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Wrangler’dan Rakiplerine Meydan Okuyan Keşif Uygulaması

Wrangler’dan Rakiplerine Meydan Okuyan Keşif Uygulaması

Wrangler için geliştirilen mobil uygulama diğer lokasyon bazlı uygulamalardan farklı çalışıyor.

Artık tüm markalar iletişim çalışmalarında kullanıcıların deneyimlerine, maceralarına, serüven ve keşiflerine sponsor olmaya çalışıyor; akıllı telefonlar ve teknoloji ile ise bu durum aslında tam aksi yönde ilerliyor. Gerçek hayattaki fiziksel hiçbir deneyimi yaşayamaz olduk telefonlarımıza bağımlı yaşamaktan. Wrangler ise gerçek dünyadaki macerayı keşfetmeye teşvik için Wrangler Mileage adında bir mobil uygulama geliştirmiş TBWA’in Digital Arts Network Hong Kong ofisiyle.

Uygulama kişiselleştirilebilir bir harita, haritadaki yollar ve patikalar sizin gerçek hayatta katettiğiniz yolları işaretliyor, ama size herhangi bir şekilde öneride bulunup sizi yönlendirerek değil. Yani diğer lokasyon bazlı uygulamalarda kullanıcılardan öneri ve bilgi alıp yolunuzu çiziyor olmanızdan farklı olarak, siz yolunuzda gidiyorsunuz ve bu uygulama sizin arkada bıraktığınız macerayı kaydediyor. Aynı şekilde yine diğer uygulamaların aksine sosyal medya hesaplarınızdan bilgileri çekmek yerine size eğer istiyorsanız yol boyunca gördükleriniz hakkında yorum yapabilme şansı da veriyor.
Gezdiğiniz her yer farklı renklerde yolunuzda işaretleniyor, örneğin ormanda iseniz yeşil, çölde iseniz kırmızı, denizde iseniz mavi, şehirde iseniz sarı gibi… Sonuçta ağır basan renkte sizin genel olarak daha çok hoşlandığınız yaşam alanını ortaya çıkarmış oluyor. Uygulama aynı zamanda gittiğiniz yerlerdeki hava durumunu, zamanı, ne kadar mesafe yol aldığınızı da kaydediyor. İnternet bağlantınız olmadığı yerlerde de kayda devam eden uygulama, bağlantınızın kurulduğu yerde yeniden hesaplama yapıp son durumu özetliyor.