Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayat Tarzı Seçimleri: Wrangler ya da  Wrongler

Hayat Tarzı Seçimleri: Wrangler ya da Wrongler

Wrangler’ın hazırladığı kampanya “Wrangler or Wrongler?”, insanları hayat tarzlarında “doğru” seçimi yapmaları için yüreklendiriyor.

Wrangler’ın Sosyal medya ve açıkhava mecralarında yürüttüğü kampanyada Wrangler giymek; tarz sahibi, havalı, özgür ruhlu bir hayat tarzıyla özdeşleştirilmiş. Wrangler’ı parlatmak için gücün karanlık tarafından, orta yolcu, yavan, zaman zaman acımasız bir ikiz kardeş, “Wrangler”, yaratılmış.

Hazırlanan kampanya görsellerinde doğruyu temsil eden “Wrangler” ve yanlışı temsil eden “Wrongler” diye ikiye ayrılan görseller yer alıyor: Örneğin doğanın içinden vahşi bir kurt görseli ve hemen yanında bir kurt postu görseli ya da gün batımında yapılan keyifli bir motor seyahati ve hemen yanında trafikte sıkışıp kalmış arabalar gibi…

Bu ikiz kardeşler, Akbank kampanyasındaki iyi huylu yakışıklı etten kemikten Kıvanç Tatlıtuğ ve dalavereci, göreli çirkin ikiz kardeşi İlker Ayrık gibi fiziksel figürler yerine soyut bir mevhum olan hayat tarzının siyah beyazları olarak belirlenmiş.

Kampanya, We Are Pi reklam ajansının imzasını taşıyor.

Künye:

Reklamveren: Wrangler
Ajans: We Are Pi
Yönetici: Alex Bennett Grant
Yaratıcı Yönetmenler: Barney Hobson, Rick Chant
Tasarım Yönetmeni: Nessim Higson
Sanat Yönetmeni: Kaz Salemink
Strateji Yöneticisi: Jessica Perri
Stratejist: Andrea Van Den Bos
Üst Yapımcı: Kimia Farshidzad
Yapımcı: Ekaterina Golovkina
Proje Yöneticisi: Ambar Surastri
Hesap Yöneticisi: Hollie Beever
Yapım Şirketi: Pi Productions

Görsel; adweek