Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
WeWork’ten Üyelerinin Ürünlerine Özel Pazar Yeri: WeMRKT

WeWork’ten Üyelerinin Ürünlerine Özel Pazar Yeri: WeMRKT

Ortak çalışma alanı girişimi WeWork, kendi üyelerinin ürünlerini WeMRKT adını verdiği markette satacak ve üyelerinin başarısını destekleyecek.

Bağımsız çalışanlara ortak çalışma alanları sağlayan WeWork, sadece kendi üyelerinin ürünlerinin yer aldığı market WeMRKT’ı kurdu. 25 Haziran’da açılan ilk WeMRKT, New York’ta yer alan WeWork 205 Hudson çatısı altında hayata geçti. New York’taki tüm çalışma alanlarında açılmasının ardından ülke geneline yayılmaya başlayacak.

WeMRKT, WeWork üyelerinin başarısını ortaya koyuyor

Modern bir perakende alanı olan WeMRKT; sağlıklı atıştırmalıklar, ofis ihtiyaçları ve giyim dahil olmak üzere WeWork üyeleri tarafından üretilen birçok ürünü içeriyor. WeWork marka sorumlusu Julie Rice, WeMRKT’ı şöyle tarif ediyor: “Üyelerimiz tarafından, üyelerimiz için”. Rice’a göre WeMRKT, WeWork üyelerinin başarılarını ortaya koyan mükemmel bir örnek.

Her çeyrekte yeni ürünler öne çıkarılacak

Nisan ayında düzenlenen bir yarışmayla WeMRKT’ta öne çıkarılacak 10 ürün seçilmiş. Kazananlar; yenilikçilik, ambalaj tasarımı, sağlam bir iş planına sahip olma gibi kriterlere göre belirlenmiş. Yeni öne çıkarılacak ürünler için de 3 ayda bir yarışma düzenlenecek. Bunun yanı sıra kazananlar, WeWork ile ortak olan SnackNation’ın (sağlıklı atıştırmalık hizmeti sunan bir şirket) dağıtımı aracılığıyla da daha fazla fırsata sahip olacaklar

Bu çeyrekte öne çıkarılan üye şirketler arasında; organik muz çiftliklerinde gıda atıklarını ortadan kaldırmayı amaçlayan Barnana, çiftçilerin satamadıkları meyveleri (görünümü iyi olmayan meyveler) kullanarak soğuk preslenmiş meyve suyu üreten Misfit Juicery, peynir altı suyu proteini ve hindistan cevizi yağıyla zenginleştirilmiş organik ürünlere sahip olan Sunniva Super Coffee bulunuyor.

View this post on Instagram

Built a thing? #wemrkt

A post shared by Stephen Chou (@stephen0816) on

Görsel: WeWork Blog


Bigumigu Yazarı
| GENEL