Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Voldemort’un Gençliğini İşleyen Hayran Yapımı Çarpıcı Filmin İlk Fragmanı

Voldemort’un Gençliğini İşleyen Hayran Yapımı Çarpıcı Filmin İlk Fragmanı

Tryangle Films tarafından Voldemort: Origins of the Heir'in ilk fragmanı, Harry Potter serisinin devam filmlerini kıskandıracak kalitede.

Gianmaria Pezzato ve Stefano Prestia tarafından kurulan Tryangle Films, devasa Hollywood bütçeleri olmadan da dikkat çekici ve değerli filmler yapılacağını ispatlamak için çalışan bağımsız bir stüdyo. Şu anda aktif olarak çalıştıkları proje ise bir neslin birlikte büyüdüğü Harry Potter evreninde geçen 10 oyuncu ve 10 kamera arkası ekibiyle yapımı devam eden bir hayran filmi.

Voldemort: Origins of the Heir isimli film, Harry Potter kitaplarının zaman diliminin öncesinde, Voldermort’un gençliğinde geçiyor. Filme özel olarak yaratılan, J.K. Rowling’in kitaplarında geçmeyen, Grisha Mac Laggen isimli kahramanımız Gryffindor‘un varisi olarak karşımıza çıkıyor. Tom Riddle ise gencecik, pırıl pırıl yüzüyle karşımızda. J.K. Rowling’in evreninde de bulunan Hufflepuff ailesinden Hepzibah Smith ölü bulunuyor. Cinayetin faili meçhuldür ve dava bir türlü çözülemez. Laggen, bu olayda kara büyüden ve Tom Riddle’ın parmağı olduğundan şüphelenir.

Hikaye her ne kadar hayran yapımı olsa da Harry Potter filmleriyle paralel olacağı ve senaryoyu dolduracağı izlenimi veriyor. Yayınlanan ilk kısa fragman da filmin tamamını görmek için heyecan yaratmayı başarıyor. 2016’dan bu yana çalışmaları devam eden film için yapımcı ekip Harry Potter and the Half-Blood Prince‘i tekrar okuyarak Tom Riddle’ın Voldemort olma yolculuğunu özümsemeye çalışmış. Ekip film projelerine fon bulmak için de geçtiğimiz yıl Kickstarter’da kampanya başlatmıştı ancak Harry Potter’ın yayın haklarına sahip olan Warner Bros.’un telif ihtarnamesiyle kampanya iptal edilmişti. Ancak Tryangle Films daha sonrasında Facebook’ta yaptıkları açıklamayla telif konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Filmin 2017 sonunda YouTube’dan ücretsiz olarak yayınlanması bekleniyor.

Tryangle Film, projeyi desteklemek isteyenler için de bir Paypal bağış linki hazırlamış.


https://www.youtube.com/watch?v=5a1zs9YAvkk


Görsel: YouTube