Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vodafone Freezone: Saçma Güzel Bir Kampanya

Vodafone Freezone: Saçma Güzel Bir Kampanya

C-Section'ın Vodafone Freezone için yaptığı kurumsal çalışma reklam filminden görsel konseptine, fontlarından renk paletlerine tam bir çalışma.

Markaların kimliklerini yeniden gözden geçirmesi şaşırılacak şey değil. Tabii ki sürekli değiştirmeleri onları tanımamız açısından zor olabilirdi lakin neyse ki canlı değiller. Dünyanın birçok yerinde markalar bazen 10 yılda bir ya da 5 yılda bir stratejilerini değiştiriyorlar. Bazen de logoyu ve kimliğe dair birçok yeniden yorumluyorlar. C-Section ekibi de Vodafone Freezone markasını yenilemiş.

C-Section’ın Vodafone Freezone için yaptığı kurumsal çalışma reklam filminden görsel konseptine, fontlarından renk paletlerine tam bir çalışma. Ekipte biri yaratıcı ekip lideri olmak üzere 3 reklam yazarı, 2 de sanat yönetmeni bulunuyor.

“Saçma Güzel” isimli kampanya hedef kitle gençler olduğu için onların dilinden konuşuyor. Sinema kampanyası için biletlerin efendisi diyor Yüzüklerin Efendisi göndermesi yaparak. Her şeyin bol olduğu tarifeye aduket çektiren tarife diyor. Konuşması bol olan tarifeye ağzı açık bıraktıran tarife diyor.

Yaratıcı ekip metinlerin dışında görsel dünya olarak da gençleri yakalamayı hedeflemiş. Görseller üzeri kullanılan detaylarda internetten tanıyor olabileceğini konseptlerin yeniden yorumlandığını görebilirsiniz.

Künye:
Ajans: C-Section
Sorumlu Yaratıcı Yönetmen: Enis Orhun
Yaratıcı Yönetmen: Güldeniz Şeşen Bilginer
Yaratıcı Ekip Lideri: Kutsal Bayraktar
Yaratıcı Ekip: Aksel Ceylan, Taylan Özgür Akçam, Pelit Oğuzcan, Yener Namaz, Burcu Dayanıklı, Gökay Coşkun, Ezgi Ergül
Yapımcı: Beril Talu
Strateji: Fatih Tüylüoğlu
Hesap Süpervizörü: Özlem Ünlüçay
Müşteri İlişkileri: Ömer Kılavuz, Irmak Ayçiçeği
Yapım: Anima
Yönetmen: Aytuğ Üngör
İletişim Sorumlusu: Ceyda Güllü
Müzik: Jingle Jackson
Çizim: Murat Çelik

Görsel: Behance