Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müziğin Ritmiyle Birleşen Vücut Parçaları

Müziğin Ritmiyle Birleşen Vücut Parçaları

C-Section tarafından Vodafone Freezone’un bol internetli tarifesi için hazırlanan reklamda dansçıların elleri ve ayakları müzikle canlanıyor.

C-Section 2018 yılında Vodafone Freezone için reklam filminden görsel konseptine, fontlarından renk paletlerine kadar kapsamlı bir kurumsal kimlik çalışması gerçekleştirmişti. Saçma Güzel konsepti ile genç hedef kitlesinin dilinden anlayan bir kampanya gerçekleştiren C-Section, Vodafone Freezone’un bol internet paketli yeni kampanyası için #SaçmaGüzel etiketiyle bir reklam filmi hazırladı.

Sosyal medyadaki #buttercupchallenge meydan okuması Vodafone Freezone reklamında

Tarifesinde sosyal medya ve müzik için ekstra internet sunan Vodafone Freezone gençlerin ilgisini çekebilecek bir reklam filmiyle bunu duyuruyor. 26 yaş altı için geçerli olan kampanya hedef kitlesinin aşina olduğu mobil oyun aksesuarları yer alıyor. Film, sosyal medyada #buttercupchallenge etiketiyle paylaşılan videolarda yer alan video düzenlemesinin bir yorumunu içeriyor. Dansçıların elleri ve ayakları müziğin ritmine uygun şekilde vücutla birleşiyor.

Vodafone Freezone’un sınırsız oyun keyfi sunduğu tarifesinin reklam filminde dansçı Kaan Baybağ bulunuyor. Kaan’a Miray Bahçivan ve Samira Akyol eşlik ediyor. Reklam filminin hareket yönetmenliğini Akay Üstünel üstlenirken yönetmen koltuğunda Anima İstanbul prodüksiyon şirketinden Aytuğ Üngör yer alıyor.

Künye

Müşteri: Vodafone
Ajans: C-Section
İdari Yaratıcı Yönetmen: Enis Orhun
İdari Müdür: Özlem Ünlüçay
Yaratıcı Yönetmen: Caner Apaydın
Yaratıcı Grubu Başkanı: Kutsal Bayraktar
Sanat Grubu Başkanı: Efe Kaptanoğlu
Metin Yazarı: Burak Çolak
Sanat Yönetmeni: Elvin Tür
Müşteri Direktörü: Aşkın Baş
Proje Müdürü: Ömer Kılavuz
Yapımcı: Gamze Bayındır
İçerik Topluluk Yöneticisi: Barış Kaan Akbaş, Gülsu Gelgün, Ceyda Güllü
Prodüksiyon Şirketi: Anima İstanbul
Yönetmen: Aytuğ Üngör
Dansçılar: Kaan Baybağ, Miray Bahçivan, Samira Akyol

Görsel: Instagram