Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Virtual CreativeMornings’te Bu Ay: Stres

Virtual CreativeMornings’te Bu Ay: Stres

ATÖLYE'nin sürdürdüğü CreativeMornings dijital etkinlik serisinin bu ayki konusu stres konuğu ise Ege Soley.

Yaşamın akışında sakinliğe daha çok yer vermek stresten kaçınmanın bir yolu. Temiz hava almak, açık havada meditasyon yapmak, üretmek, hoşuna giden bir iş ile uğraşmak, uyumak hatta belki sadece hareketsiz kalmak. Sakinlik hissine daha fazla aşina oldukça stresten uzak kalmak ve onu uzaklaştırmak mümkün.

Ege Soley Virtual CreativeMornings’te

ATÖLYE‘nin düzenlediği Virtual CreativeMornings İstanbul’un bu ayki dijital etkinliğinde, stres teması altında, strese karşı yavaş yaşama odaklanan, Sakin ve Yakın kitaplarının yazarı Ege Soley konuk olacak.

1983 yılında doğan Ege Soley, İtalyan Lisesi’ni bitirdi. Ardından İngiltere’de University of Kent’te okudu. Avrupa politikası, İtalyanca ve İspanyolca bölümlerinden mezun olduktan sonra Paris’e taşındı. Çiçekçide çalıştı. Hem çiçek tasarımı hem de botanik eğitimi aldı. 2011 yılında İstanbul’a dönüp kendi adını taşıyan çiçekçisini açtıktan sonra, 2015 yılında da sadece Türkiyeli kadınların elde ürettiği ve yavaş tasarımı destekleyen ürünlerin satıldığı Slow Public’i kurdu. Bu sırada yavaş yaşamak ve diğer benzer konularda denemelerin olduğu Sakin isimli ilk kitabını yazdı.

28 Ağustos tarihinde Zoom üzerinden gerçekleşecek stres temalı dijital etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için ATÖLYE’nin internet sitesinde yer alan etkinlik sayfasına ve Facebook etkinlik sayfasına bakabilir etkinliğe kayıt olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Görsel: ATÖLYE