Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Virgin Mobile’dan Mobil Oyun: Game of Phones

Virgin Mobile’dan Mobil Oyun: Game of Phones

Virgin Mobile Game of Thrones dizisinden ilham alarak Avustralyalılara özel bir mobil uygulama kurguladı.

Virgin Mobile çok açık ki Game of Thrones’dan ilham aldığı bir kampanya yarattı fakat dizi ile bağdaştırılmıyor resmi olarak. Kampanyanın Avustralyalıların kendi aralarında oynayabileceği bir mobil oyunu mevcut, proje de bu aşağıdaki reklam filmiyle destekleniyor. Oyunu oynayan katılımcıların 200 bin dolar kazanma şansı var, oyunu kazananların ünvanı da ‘The King’ şeklinde verilmiş. Filmde hipsterlar muhasebecilerle, vejetaryenlar kasaplarla, en iyi arkadaş görünen kızlar birbiriyle kapışıyor. Marka filmde Youtube ünlülerini kullanmış.

Oyun kurgusu içinde oyunu oynayanlar harita üzerinde ödüle 50 metre yaklaştıklarında hak iddia edebiliyorlar, fakat ödül 100 metre yakındaki başka bir oyuncu tarafından çalınabiliyor. Oyunda Virgin Mobile şubeleri güvenli evler olarak konumlandırılmış.
Proje reklam panoları, dijital işler, video öncesi gösterim, Facebook reklamları ve basın ilanları gibi medya destekleri de almış.
Kampanya Havas Worldwide Avustralya tarafından yaratılmış, mobil uygulama, sosyal medya ve PR anlamında One Green Beam tarafından desteklenmiş ve medya planlamasını Starcom yapmış.