Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tech Billboard – Cocacola

Tech Billboard – Cocacola

Bigumigu avustralya ofisinden özel haber..

Cocacolanın buradaki Billboard çalışması karşınızda. Interaktif billboardlar. Ben Türkiyede bir benzeiyle karşılaşmamıştım.

Olayımız şöyle; Billboardumuzun içine yerleştirilmiş bir adet Bluetooth, bir adet kızıl ötesi zımbırtısı sayesinde cep telefonunuza oyunu indiriyorsunuz.

Calısma gercekten cok guzel. Ben ilk uzaktan gordugumda sadece kızılötesi ile calısıyor sanıyordum çünkü telefonunuzu buraya tutunuz gibisinden bir yazı vardı. Bluetooth olması cok daha iyi olmuş. durakta bekleyen kalabalıgın içinde gidip kızıl ötesiyle oyunu indirmek cok cekici gelmiyor fakat bu şekilde tramvay kalkmadan içindeyken bile  oyunu indirebiliyorsunuz.

Oyun nedir acaba die merak ediyorsunuz fakat oyun benim telefonumda çalışmadı o yuzden o konuda birşey yazamıyacağım ancak kampanyanın sloganı “Beat the Heat on the coke side” olunca insanın kafasında canlanıyor azda olsa oyun..

haberimi bitirmeden önce buna benzer bir çalışmadan daha bahsetmek istiyorum. Geçen sene belirmişti etrafta Lenny Kravitz in yeni album tanıtımı. Billboardlarda kulaklık girişi vardı ve album bastan sona sürekli olarak çalıyordu. O zamanlar bigumigudan bi haber oldugum için resmini çekmeyi düşünmemiştim.