Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Virgin Atlantic Google Glass İle Yolculara Daha Kişiselleştirilmiş Bir Deneyim Yaşatıyor

Virgin Atlantic Google Glass İle Yolculara Daha Kişiselleştirilmiş Bir Deneyim Yaşatıyor

Virgin Atlantic 6 hafta sürecek bir pilot programla birinci sınıf yolculara Google Glass yardımıyla daha kişiselleştirilmiş bir hizmet verebilecek.

Virgin Atlantic’le uçan birinci sınıf yolcular Google Glass ya da Sony SmartWatch 2 takan personelle karşılanacak ve check-in gibi işlemleri bu giyilebilir teknoloji araçlarıyla gerçekleştirilecek. Virgin Atlantic çalışanları Google Glass ve Sony SmartWatch 2 yardımıyla yolcularla uçuş bilgisi, hava durumu, tercüme hizmeti, indikleri yerin lokal bilgilerini içeren detayları anında paylaşabilecek.

Bu pilot program toplamda 6 hafta sürecek, fakat yakın gelecekte şirketin bu teknolojiyi kullanmaya devam etmesi bekleniyor.
Virgin Atlantic yakında iBeacon teknolojisini de kullanmayı planlıyor. iBeacon’ın ne olduğuna dair detaylar ve markaların kullanım alanlarını bu haberde incelemiştik. Böylece birinci sınıf yolcular havaalanında anında telefonlarına gelen bilgilerle güncellenebilecek ve indirim fırsatları yakalayabilecek. Bu giyilebilir teknoloji ürünlerinin deneme süresi de iBeacon teknolojisinin uyarlanması da Londra’nın Heathrow havaalanında gerçekleşecek.
Bu hizmetle Virgin Atlantic çalışanları kendisine yaklaşan yolcuyla henüz ilk karşılaşmada kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatabilecek ve anında isminden uçuş bilgilerine kadar yolcuyu konuşmadan tanıyabilecek.