Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Van Gogh Tablosuna Dönüşen Marni Tasarımı Elbise

Van Gogh Tablosuna Dönüşen Marni Tasarımı Elbise

Ünlü model ve oyuncu Harper Schafer, GQ Global Creativity Awards’ta giydiği özel tasarım Marni elbise ile kırmızı halı atmosferi ile ikonik Van Gogh estetiğini ustaca bir araya getiriyor.

Popüler kültür ve eğlence dünyasında son bir senenin en çok takip edilen isimlerinden olan Hunter Schafer’in, geçtiğimiz haftalarda New York’ta gerçekleşen GQ Global Creativity Awards gecesinde giydiği “sanat eseri”nin yankıları hala sürüyor. Schafer’in giydiği elbiseyi sanat eseri şeklinde tanımlıyoruz çünkü aslında kişiye özel sade bir Marni tasarımı bir elbise, Schafer’in stilisti Dara Allen’ın ellerinde her detayı elle uygulanmış bir Van Gogh reprodüksiyonuna dönüşüyor. 

 

Hunter Schafer’in aynı zamanda marka elçisi ve yüzü olduğu moda evi Marni’nin ünlü aktriste özel diktiği ipek içerikli elbise, Dara Allen ve ekibinin ellerinde pahalı bir kanvasa dönüşüyor ve sonuçta ortaya Hollandalı ressam Van Gogh’un ikonik eseri “The Starry Night”tan hoş bir esinti ortaya çıkıyor. Kırmızı halıda giydiği özel tasarım elbiselere her daim sanatsal dokunuşlar eklemeyi tercih eden Schafer’ın daha önce The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes filminin galasında giydiği Marni elbise de, Dara Allen’ın sanat yönetiminde bambaşka bir kimlik kazanmıştı.

Görsel: Instagram