Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uzaktan İletişimi Holografik Olarak Görselleştiren Kontrol Merkezi: View

Uzaktan İletişimi Holografik Olarak Görselleştiren Kontrol Merkezi: View

LAYER ve Deutsche Telekom Design iş birliğiyle doğan View, Gold MUSE Award kazandı.

Prototip aşamasındaki konsept tasarım View, Deutsche Telekom’un hizmetlerini ve donanımını daha kapsayıcı bir gelecek için yeniden tasarlayan holografik ev kontrol merkezi / ev asistanı. En heyecan verici özelliklerden biri holografik çağrılar yapabilme ve verileri görselleştirebilme yeteneği. Videoda, görüşülen kişinin stattaki yer tarifini aranan kişiye nasıl görselleştirerek anlattığını görebilirsiniz.

LAYER’ın kendi deyimiyle bu cihaz “tıpkı Star Wars’daki gibi”. 3 boyutlu hologramlar oluşturmak için kullanıcının vücudunu, yüzünü veya ortamını yakalayan akıllı derinlik kameraları, yüz yüze etkileşimlerin büyüsünü uzaktan iletişime taşıyor.

İletişime konu olan verileri görselleştiriyor

LAYER, iletişim ve bağlantının geleceğini keşfetmek ve hayal gücünü tetiklemek için Deutsche Telekom Tasarım Ekibi ile işbirliği yapmış. View için, bağlantı ve iletişimdeki son teknolojiler ve küresel eğilimler hakkında derinlemesine bir araştırma yapılmış. Daha sonra makine ve elektrik mühendisliği ekipleri, yeni nesil donanım ve yazılım özellikleriyle desteklenen bir dizi işlevsel, etkileşimli holografik prototip yaparak projeyi hayata geçirmiş.

Dünyanın ilk çalışan View prototipinin ilk tanıtımı, bu yılın başlarında Barselona’daki Mobile World Congress’te yapılmış.

Görsel: LAYER