Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uygulama satın alır gibi stajyer alın!

Uygulama satın alır gibi stajyer alın!

Dünya'nın en tanınmış dijital medya okullarından İsveçli Hyper Island'tan bir grup öğrenci hem kendilerini pazarlamak hem de şirketlerin işe alma sürecini hızlandırmak adına enteresan bir yola başvurdu.

InternStore adını verdikleri proje, Dünya'nın ilk mobil yetenek pazarı. Platform, tasarımcıdan progracılara, proje yönetcilerinden sanat yönetmenlerine kadar geniş bir yelpaze içinde Hyper Island'tan bu yaz mezun olacak bütün Mobile Application öğrencilerini sunuyor.

InternStore, "Stajyerlerizi de App almak kadar hızlı bi şekilde işe alın" fikriyle birlikte tamamen AppStore'a saygı duruşu şeklinde tasarlandı. Kampanya, İnternet sitesinin yanısıra mobil site ve yine Apple'ın "There is an app for that." reklamlarına gönderme yapan kısa filmlerle desekleniyor.

 

"Daha mezun bile olmadan karşılaştığımız bu ilgi sayesinde sektör için ne kadar çekici olduğumuzun farkına varmamız fazla zaman almadı. Biz de sadece bu fırsatın tadını çıkarıp, onların bizi almak için harekete geçmesini sağladık."

Kampanyanın arkasında yatan ana fikir, öğrencilerin hali hazırda en başarılı buldukları platform olan iOs'a selam çakarken, aynı zaman da yeteneklerini endüstriyle en açık ve kolay şekilde paylaşmak.

15 Nisan'da bütün ziyaretçilere açılacak olan InternStore'a erken erişim için siteyi ziyaret edip davetiye istemek mümkün.