Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ünlü Film Karakterleri Walmart Paket Servis Noktasına Uğruyor

Ünlü Film Karakterleri Walmart Paket Servis Noktasına Uğruyor

Walmart Super Bowl reklam arasında yayınlayacağı ilk reklam filminde birçok tanınmış filmin karakterlerini bir araya getiriyor.

Perakende satış yapan mağazalar zinciri Walmart, geçtiğimiz yılın yine bu zamanlarında paket servis hizmetini tanıtmak için Famous Cars isimli bir kampanyaya imza atmıştı. İnternetten sipariş verip mağazadan araca teslim alma servisinin tanıtımında dünya genelinde büyük üne sahip otomobiller yer alıyordu. Perakende market zinciri Super Bowl’da yayınlayacağı ilk reklamında da geçtiğimiz yıldan gelen ruhu koruyor.

Ünlü filmlerin karakterleri Walmart otoparkında siparişleri alıyor

Çok tanıdık ve ünlü ziyaretçilerin yer aldığı Famous Visitors reklam filmi Publicis Groupe (Department W) imzası taşıyor. Wayne McClammy yönetmenliğinde çekilen reklam filminde bilim kurgu filmlerinden tanınan karakterler Walmart’tan siparişlerini almakla meşgul. Toy Story, The Lego Movie, Mars Attacks, Marvin the Martian, Arrival, Blade Runner, Guardians of the Galaxy, Men in Black, Star Trek ve Star Wars bu filmlerden bazıları.

Farklı jenerasyondan izleyicilerin kendisinden bir parça bulabileceği kampanyada Flash Gordon ve Buzz Lightyear kendine has yöntemleri ile Walmart servis noktasına giriş yaparken 1989 yapımı Bill & Ted’s Excellent Adventure filminin karakterleri ikonik telefon kulübesini zamanda yolculuk yaparak Walmart otoparkına çekiyor. LEGO Movie’den Benny ve Lucy siparişlerini taşımakta zorlanırken 1996 yapımı Mars Attacks filminin uzaylıları filmde olduğu gibi kendi dillerinde iletişim kurmaya devam ediyor. Star Wars’tan C-3PO ve R2-D2 ise yolu bulmakta biraz zorlanmış gibi duruyorlar.

Geçtiğimiz yılki Famous Cars kampanyasında olduğu gibi bu kampanyada da araçlar yine dikkat çekiyor. Bir dolu uzay gemisinin yanında Man in Black filminden Frank the Pug karakteri klasik siyah otomobille boy gösteriyor.

Super Bowl reklam arasında yayınlanacak olan Walmart’ın paket servis hizmetinin tanıtıldığı kampanyanın 60 saniyelik sürümünü aşağıdan izleyebilirsiniz. Bakalım kaç aracı ve karakteri tanıyıp filmlerini hatırlayabileceksiniz.

Künye

Müşteri: Walmart
Ajans: Publicis Groupe (Department W), New York
İdari Yaratıcı Yönetmen: Josh Horn
Metin Yazarı: Andrew Hurwitz
Sanat Yönetmeni: Camilla Ciappina
Prodüksiyon Şirketi: Hungry Man
Yönetmen: Wayne McClammy
İdari Yapımcı: Mino Jarjoura
DOP: Jonathan Sela
Post Prodüksiyon: Recom Farmhouse
Düzenleme: The Den Editorial
Editör: Christjan Jordan
VFX: The Mill
Renklendirme: The Mill
Müzik: New Math
Ses: Cammie McGarry
Görsel Efekt: Industrial Light & Magic / A Lucasfilm Ltd. Company
Animasyon: Warner Bros. Animation

Görsel: YouTube