Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
John Lennon’ın “Imagine” Parçasına Unicef Yorumu

John Lennon’ın “Imagine” Parçasına Unicef Yorumu

Unicef, dünyaca ünlü müzisyelerin yorumlarıyla John Lennon'ın "Imagine" şarkısının oluşturulduğu bir kampanyaya imza atmış.

Unicef, Birleşmiş Milletler Yolsuzlukla Mücadele Sözleşmesi’nin Çocuk Hakları bölümünün onaylanmasının 25. Yılını kutlamak ve amaçlarıyla ilgili farkındalığı arttırmak için oldukça büyük bir projeye imza atmış.

John Lennon ve Yoko Ono’nun “Imagine” şarkısını; Katy Perry, Will.I.Am, Seth Green, David Guetta gibi dünyaca ünlü birçok müzisyen hep birlikte yorumluyor. Müzisyenler sürekli olarak değişirken videonun en can alıcı noktasında John Lennon’ın sesi de eski kayıtlarla canlanıyor.

Kampanya dahilinde bir de mobil uygulama oluşturulmuş. Bu uygulamayla kullanıcı sevdiği sanatçıyla birlikte “Imagine” şarkısını söyleyip kaydedebiliyor. Daha sonra da bu şarkıyı sosyal medyada paylaşarak organizasyona 1 dolar bağışta bulunmuş oluyor. Ayrıca sesinin güzel olmadığını düşünen ve şarkı söylemek istemeyen kullanıcılar da konuyla ilgili mesajlarını kaydetmeleri için teşvik ediliyor.

Siz de siteyi şuradan ziyaret edebilirsiniz. 

Görsel: Youtube