Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Üç Boyutlu Çevrim İçi Reddit Müzesi

Üç Boyutlu Çevrim İçi Reddit Müzesi

Reddit'in trend olan paylaşımları birer sanat eserine dönüşerek, 3D for Reddit adlı üç boyutlu çevrim içi müzede sergileniyor.

Reddit‘in viral olan internet mimleri 3D for Reddit adlı üç boyutlu çevrim içi müzede birer sanat eserine dönüşüyor. Çoğunlukla kullanıcıların sağladığı içeriklerin yön verdiği platform, web sitesinin görünümü konusunda nadiren endişelenmek zorunda kaldı. En son beş yıl önce bir ara yüz yenilemesine giderek görünümü kullanıcılara göre kişiselleştirme özelliğini devreye alan Reddit, site içinde olmasa bile 3D for Reddit ile birlikte bir müze görünümüne kavuştu. Bir müzenin koridorlarında gezermiş gibi Reddit’in içinde gezinmenizi sağlayan çevrim içi müzenin duvarlarında, sitede trend olan paylaşımlardan bir seçki yer alıyor.

Çevrim içi müzede yer alan gönderilere göz atmak için klavyenizin WASD (OK)  tuşlarını, touch pad veya fareyi kullanabilirsiniz. Gönderilerin her birinin üzerine tıklayarak yakınlaştırabilir ve yanda bulunan panel aracılığıyla detaylı bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Reddit’teki farklı sohbet odalarında yer alan trend gönderilere göz atmak için üç boyutlu çevrim içi müzenin URL linkine “r/[alt dizin adı]” ifadesini eklemeniz yeterli. Sanal gerçeklik gözlükleriyle de uyumlu olan 3D for Reddit’i bu bağlantı üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Görseller: Twitter