Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Uber’den Yılbaşına Özel LEGO Gibi Otomobil Çağırmak

Uber’den Yılbaşına Özel LEGO Gibi Otomobil Çağırmak

Uber, Paris'teki üç günlük aktivasyonunda oyuncak gibi süslenmiş 6 farklı araçlarla yılbaşı coşkusuyla çocukluk heyecanını birleştirdi.

Çoğu kişi yılbaşında sevdiklerine hediye almayı tercih ediyor. Karşı taraftaki kişiyi mutlu etmek için yapılan bu jest, özellikle çocuklar açısından büyük bir önem taşıyor. Yılbaşında kendilerine hediye edilen oyuncaklarla türlü türlü maceralara çıkıyor; hediye edilen oyuncakları kendi hayal dünyalarındaki maceranın bir ortağı haline getiriyorlar. Durum böyle olunca çocuklar için alınacak olan hediye kritik bir konu haline geliyor. Bu durumu göz önünde bulundurarak yeni bir reklam kampanyası oluşturmak isteyen Uber, DDB Paris imzası taşıyan bir çalışmayla Parislilerle buluştu. Paris’teki Uber kullanıcıları, 11-13 Aralık tarihleri arasında, uygulamada yer alan UberToys kısmından, gerçek boyutlarda giydirilmiş oyuncak araç çağırarak bu hizmetten ücretsiz bir şekilde faydalandı.

İçinizdeki çocuğun Uber’i

UberToys araçlar, yılbaşı arifesinde Parislilere çocukluğunu tekrar yaşatmak amacıyla başlatılan kampanya süresince şehir içerisinde dolaştı. Uygulama içerisinde bulunan UberToys kısmından ücretsiz olarak yapılan çağrılar için 6 adet farklı araç seçeneği bulunuyordu. Hangi aracın geleceği önceden belirlenememesi de kullanıcılar için sürpriz oldu.

Ayrıca 11-13 Aralık tarihinde Uber, uygulamaya SECOURSPOP kodu ile yapılan her giriş için yoksullukla mücadele çalışmaları yürüten Secours Populaire Français‘e 1 Euro bağış yaptı.

Künye:

Ajans: DDB Paris
Reklamveren: Uber
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Alexander Kalchev
Yaratıcı Ekip: Jean Weessa, Mélanie Pennec, Jeanne Taillard & Timothy Alexandre
Stratejist:  Claude-Henri Galbois
Televizyon Prodüksiyon Yönetmeni: Fabien Donnay
Müşteri Ekibi: Paul Ducré, Julie Haslé, Noémie Pitois & Lucas Lahore
Prodüksiyon Ajansı: Art Bridge – Quad Group
Yönetici Prodüktör, Kurucu Ortak: Olivier Bassuet
Prodüksiyon Yönetmeni: Claudia Traeger
Prodülsiyon Koordinatörü: Nabia Amraoui

Görsel: YouTube