Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tweet At Gerçek Olsun

Tweet At Gerçek Olsun

Twitter; oyuncuların, sanatçıların ve sporcuların başarıya ulaştıkları hedefler konusunda geçmiş zamanda attıkları tweet’leri kampanyasına taşıyarak hayalleri gerçekleştirmek konusundaki kararlılığa vurgu yapıyor.

Yeni yıl kampanyası için @DanannMcAleer isimli Twitter kullanıcısının 7 yaşındayken yazmış olduğu iki kar tanesinin macerasını anlatan sevimli hikâyeyi reklam filmini dönüştüren Twitter, zamanında hayallerini tweet’leyen ve onları şimdi gerçeğe dönüştürmüş olan dünyaca ünlü yıldızlara hayallere odaklanan bir açık hava reklam kampanyası gerçekleştiriyor.

İnsanın koyduğu hedefleri başarmasından, hayallerini gerçekleştirmesinden daha fazla tatmin edici ve mutluluk verici ne olabilir? İşte tam olarak bu içgörüden yola çıkan sosyal medya platformu, insanlara ilham vermek ve hayallerinin peşinden koşmalarını desteklemek için amaçlarına ulaşmış insanların hayatlarından ilham alıyor.

Sen de hayallerini gerçeğe dönüştürebilirsin

“Tweet it into existence” isimli kampanyada; Demi Lovato, Patrick Mahomes, Matthew Cherry, Diamond DeShields, Leonard Fournette, Niall Horan, Simu Liu, Megan Thee Stallion, Michaela Onyenwere, Issa Rae, Steve Saylor ve Bubba Wallace‘ın tweet’leri yer alıyor.

Chicago, Houston, Los Angeles, New York ve Toronto gibi 8 farklı şehirde 39’dan fazla noktada yer alan panolar aynı zamanda bu ünlü isimlerin doğduğu ve büyüdüğü yerler gözetilerek seçilmiş. Twitter; sıkı çalışma, inanma ve gayret etmenin sonucunda hayalleri gerçekleştirmenin önünde hiçbir engel olmadığını vurguluyor. Hedeflerini tweet’leyerek ilk adımı atmaları için herkesi teşvik ediyor.

Kansas City Chiefs ile Suber Bowl’u kazanan Patrick Mahomes için bu duyguyu yaşamak 2013 yılında bir hayaldi. Benzer bir şekilde Diamond DeShields de WNBA finallerinde oynama arzusunu 2013 yılında tweet atarak göstermişti.

Oyuncu Simu Liu, Kung-Fu ustası Shang-Chi’nin filmi için Marvel Studios’a seslendiğinde Shang-Chi’nin Marvel Sinematik Evreni’nin ilk Asyalı karakteri olacağını bilmiyordu belki ancak kendisine inancı tamdı ve geçtiğimiz yıl “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” filmi vizyona girdiğinde başrolde kendisi vardı.

Twitter, kampanyada yer alan yıldızların belirlediği hayır kurumlarına bağış yapacak

Kampanya, hayal kurmak kadar düşlediğin hayale ulaşmak için gösterilen çabayı da onurlandırıyor. Onlar bu tweet’leri attığında belki kimse bu yıldızları tanımıyor, kurdukları hayallere de inanmıyordu. Ancak geriye dönüp baktığımızda her birinin inanarak, çalışarak ve azmederek hedefledikleri noktaya gelmiş olması diğer insanlara da ilham olacak duyguyu içinde saklıyor.

Twitter, bu girişiminin bir parçası olarak kampanyada yer alan 12 kişinin seçmiş olduğu Boys and Girls Club, Destination Crenshaw, UNICEF Canada gibi sivil toplum kuruluşlarına ve hayır kurumlarına yaklaşık 1 milyon dolar bağışlayacak.

Görsel: Twitter