Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toasteroid, Desenli Tost Ekmekleriyle Kahvaltıya Eğlence Katıyor

Toasteroid, Desenli Tost Ekmekleriyle Kahvaltıya Eğlence Katıyor

Ekmekler üzerine mesajlar yazabilmeyi ve çizimler yapabilmeyi mümkün kılan kızartma makinesi Toasteroid, günün en önemli öğününü eğlenceli hale getiriyor.

Kickstarter’da fonlanan Toasteroid, yalnızca bir ekmek kızartma makinesi değil. Sıradan ekmek kızartıcılar yalnızca tost ekmeklerini kızartır. Toasteroid ise kişisel hava durumu spikeriniz, özel mesajlaşma uygulamanız; kısacası ekmeğe sevimli desenler çizip, sevdiğiniz insanlara günü güzel geçirmelerini sağlayacak mesajlar iletebileceğiniz bir nesnelerin interneti ürünü.

Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonla bağlantı kuran uygulamadaki basit komutlar sayesinde sabah kahvaltısında tabaktaki en güzel ve eğlenceli kızarmış ekmeği yaratmak Toasteroid ile mümkün olacak. Uygulama ile sevimli resimler çizebileceksiniz yaşadığınız ülkedeki hava durumunu bir dilim ekmeğin üzerinde yazılı olarak öğrenebileceksiniz ya da sevgiliniz uyanmadan önce kızarmış ekmeğine sevimli bir mesaj yazarak güzel bir güne başlamasını sağlayabileceksiniz. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden ekmeğin kızarma derecesini de ayarlanabileceksiniz.

İki tost ekmeğinden yalnızca birine mesaj yazabilen Toasteroid mini’ye erken sipariş döneminde 59 dolar, iki dilim ekmeğe de mesaj yazabilen Toasteroid’e ise 79 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz. Kampanyanın başarılı sonuçlanması durumunda Toasteroid’in Temmuz – Ağustos 2017’de gönderime başlanması planlanıyor.


Görsel: Kickstarter