Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle

Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle

Retro radyo RADIOOO TOASTER, mutfağınızı müzikle doldurarak güne iyi bir başlangıç yapma imkanı sunuyor.

Sabahları kızarmış ekmekle kahvaltı yapmak gibisi yok! Bir de ekmek kızartma makinenizin sabahları keyfinize keyif katacak farklı maharetleri olduğunu hayal edin. Hava durumunu, dilediğiniz çizimi ya da sevdiceğinize özel romantik bir mesajı tost ekmeği üzerine basabilen Toasteroid bu anlamda yer verdiğimiz ilginç ürünlerden biriydi. RADIOOO TOASTER ise olaya yalnızca estetik yönden yaklaşıyor ve ekmek kızartma makinelerinden ilham alınarak tasarlanmış bir radyo olarak ruhun gıdası müzikle güne güzel başlamayı vadediyor.

Retro görünümlü modern radyo

20. yüzyılın ortalarından zamanımıza ışınlaşmış gibi görünen RADIOOO TOASTER, retro görünümünün ardında modern teknolojiyi barındırıyor. Bluetooth aracılığıyla cihazınıza bağlanarak bir hoparlör haline gelmesini ve dilediğiniz müziği çalmasını sağlayabiliyorsunuz. Bunun ötesinde, yuvarlak hatları ve şık görünümüyle mutfak dekorasyonuna renk katan bir şirinlik abidesi.

RADIOOO TOASTER, XIVO Design çatısı altında çalışan Çinli tasarımcı Yulu Guo’nun imzasını taşıyor. Tüketici elektroniği, akıllı donanım, açık hava ürünleri ve çocuklara yönelik ürünler konusunda uzmanlaşan ürün tasarımcısı, radyo tasarımını portfolyosuna geçtiğimiz hafta eklemiş.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tasarımın radyo olmanın ötesinde başka hangi işlevlere sahip olması hoş olurdu?

Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle Ekmek Kızartma Makinesinden Radyo Dinle

Görsel: Behance