Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The Office Setinde Bir Gece

The Office Setinde Bir Gece

Booking.com, The Office Experience olarak geri dönen The Office dizi setinde bir gece konaklama imkânı sunuyor.

Michael Scott’ın çatıda güvenlik eğitimi canlandırmasından Dwight Schrute’ın yangın eğitiminin önemini anlamalarını sağlamak için ofiste yangın çıkarmasına, her daim kaosun hakim olduğu Dunder Mifflin ofisinde bir gece geçirmek ister misiniz? Tüm zamanların tartışmasız en iyi komedi dizilerinden The Office’in son bölümünün üzerinden neredeyse 10 yıl geçti.

Bu süre zarfında hayran kitlesi daha da genişleyen dizi, sevenleri için ABD’de The Office Experience adı altında rekreasyon mekanı olarak geri döndü. Dizinin yaratıcısı Greg Daniels tarafından geliştirilen konsept, geçtiğimiz yıl Chicago’nun ardından bu yıl Washington DC’de hayata geçirildi.

The Office’in ikonik set canlandırmaları, dekorları ve orijinal şov kostümleriyle hayranlarına diziyle yeniden ilişki kurma fırsatı veren mekan, kültleşen iş yeri komedisine adeta etkileşimli bir saygı duruşu niteliğinde. Dunder Mifflin’in Scranton şubesinde Michael Scott’ın masasına oturabilir; Dwight’ın zımbasını çıkarmak için çekmeceyi açabilir; Stanley Hudson’ın çapraz bulmacalarını çözebilirsiniz.

Washington DC’deki The Office Experience’ta bir gece konaklama hediye edeceğini duyuran Booking.com, 16 Kasım 2022 günü rezervasyona açılacak mekanda 19-20 Kasım tarihlerinde konaklama imkanı sunacaklarını açıkladı. Her gece için en fazla iki konuk olmak üzere toplamda 4 The Office hayranı bu deneyimi yaşamak için kabul edilecek. The Office severler rezervasyonlarını bu link üzerinden gerçekleştirebilecekler.


Görseller: Booking.com, Twitter, Instagram