Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tek Hareketle Katlanan Elektrikli Bisiklet

Tek Hareketle Katlanan Elektrikli Bisiklet

Gi FlyBike, elektrikli bisiklet keyfini kolay taşınabilir hafif iskeletle şehir yaşamına adapte ediyor.

Modern şehirler başta olmak üzere bisiklet kullanımı, motorlu taşıt kullanımı kadar -kimi zaman daha fazla- popüler. Bu durum da bisikletin popüler bir ulaşım aracı olmasını sağlıyor. Ve tabii hareket eden her aracın karşılaştığı bir sorunla karşılaşıyor; taşıtı park etmek. Tabii bu bir otomobil yerine bir bisiklet olunca, hem daha çevreci, hem daha küçük ve bireysel oluyor. Ancak bununla da uğraşmayıp bisikletini her yerde taşımak isteyenler için katlanabilir bisikletler her geçen gün popülerlik kazanıyor.

Kickstarter üzerinde fonlanmaya başlayan Gi FlyBike, bisikletlerin bu trendini yaklayan ve üzerine değer yaratan bir proje. Tek hamleyle iki tekerlek arasındaki bir kilitle katlanabilen Gi FlyBike aynı zamanda bir elektrikli bisiklet! Pedal çevirmeden tek bir şarjla 60 km gidebiliyor.

FlyFolding System: One second. One motion.

Bu temel özelliklerin yanı sıra akıllı telefonlar için bir stand bulunuyor. Bu stand sadece telefonunuzu olduğu gibi tutmakla kalmayıp dahili şarj imkanı da sunuyor. Akıllı telefon uygulaması yardımıyla ise konum takibi, sosyal ağlarda konum paylaşma gibi bisiklet yolculuğunuzu dijital hayatınıza dahil edebiliyorsunuz. Akıllı LED ışıklandırması ve katlı haldeyken uzaklaştığında otomatik kilit sistemi de göz dolduran diğer özellikleri.

Haziran 2014’te ilk kitlesel fonlama kampanyasını başlatan ve başarısız olan Gi FlyBike, bu denemeden derslerini çıkarmış olacak ki yeni bir kampanya ile daha düşük hedef ile yeniden Kickstarter’da yerini aldı. Ve bu kez hedeflediği miktarın üzerine çıkabildi.

Görsel; Gi FlyBike