Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
TATUMAG ile Dövmelerle Dolu Bir Güne Hazır Olun

TATUMAG ile Dövmelerle Dolu Bir Güne Hazır Olun

22 Ekim'de Beşiktaş Joker No.19’da gerçekleşecek etkinlikte, Türkiye’nin yetenekli dövme sanatçıları ve dövme severleri TATUMAG'ın 1. yılı için bir araya geliyor.

Bienal kapsamında ya da bağımsız birçok sergi, şu ya da bu şekilde şehirde açılıyor. Şimdi bahsedeceğimiz sergi ise onlardan daha farklı bir yönde duruyor. Burada sadece sergiyi gezmiyorsunuz. Eğer dövme yaptırırsanız siz de serginin bir parçası oluyorsunuz, yani dövmeniz serginin bir parçası oluyor. Evet, TATUMAG dergisinin birinci yaşını kutladığı TATUMAG ONE sergi ve partisinden bahsediyoruz. 

Eseri Eve Götürme, Bedeninde Yaşat

22 Ekim’de Beşiktal Joker No: 19’da gerçekleşecek etkinlikte dövme ile ilgili farklı farklı şeyler bulabileceksiniz. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik, saat 15.00’te kapılarını “Dövdürülebilir Sergi” açıyor. “Dövdürülebilir Sergi” alanının en ilgi çekici yanı ise, tasarımı satın aldığınızda evinize götürmenizden çok üstünüzde ömür boyu tutacak oluşunuz. Açılıştan 17.00’ye kadar 40 usta dövme sanatçısıyla sohbet edebilir, konuşmacıların da dahil olduğu “Dövdürülebilir Sergi” alanını inceleyerek aklınıza yatan bir dövme varsa yaptırmak için satın alabilirsiniz. Yani  dövmelerin anlamlı ya da anlamsız oluşu, çok düşünmek hızlı karar vermek gibi ya da farklı soruları soracaksanız bu alana uğramadan geçmeyin. Saat 18.00’de sergideki satın alınan dövmelerin performansına başlayacak sanatılar bir anda sergiyi bir üretim atölyesine dönüştürecekler. Son olarak saat 20.00’de ise sergi form değiştirerek artık bir partiye dönüşecek ve gelen herkes günü dans ederek kapayabilecek.

Sergiye katılacak dövme sanatçıları:

Ahmet Atalay, Alev Sarı, Barış Yeşilbaş, Biçem Şinik, Bunnykingx, Burak Ünal, Bymimonu, Can Gürgül, Can Levi, Çağatay Ateş, Danny Garcia, Deniz Çildam, Denizhan Özkar, Denizs7, Durul Paksoy, Edi Ordu, Emir Geylani, Erensu Ekmekçiler, Emre Can İncik, Eser Tuncer, Fahrettin Demir, Fatih Odabaş, Fırat Kurtkan, Gülşah Karaca, İlayda Atlas, İlhan Bilir, Mentat Gamze, Müge Bilir, Okan Uçkun, Onur Zafer, Pigmentninja, Resul Odabaş, Serkan Demirboğa, Sinan Şahin, Tahir Sügür, Tuğçe Türksoy, Tutku Dubhead

Görsel: TATUMAG