Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
taksi-5

taksi-5

inanılmaz ama gerçek.. photoshop falan da değil. fake de değil.. ama adam gibi bişi de dğil. nedir bu? bakınız:

Türkiye’nin önde gelen otomotiv üreticilerinden Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., yeni bir proje ile dünyanın en büyük taksi üreticisi olmaya hazırlanıyor.

 
Karsan, ABD ve Kanada’da satılmak üzere tasarlanan yeni bir taksi modelinin nihai mühendislik çalışmaları ve Bursa’da üretimi için bir mutabakat metni (Memorandum of Understanding-MoU) imzaladı. İmzalanan mutabakat metnine göre, ABD’ye yılda ortalama 20 bin taksi ihraç edecek olan Karsan, bu projesiyle yılda ortalama 400 milyon Amerikan doları ihracat geliri elde edecek.
 
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karsan, bir Amerikan mühendislik şirketi tarafından ilk prototipi Eylül 2006’da hazırlanan ve en son geçtiğimiz nisan ayında New York Auto Show’da sergilenen yeni nesil “Standard Taxi” modeli güvenlik, konfor, yenilikçi dizaynı, sağ-sol, ön-arka parçaların birbirleriyle değişebilirliği, dayanıklılık, düşük kullanım maliyeti ve özellikle bedensel engelli yolcuların rahat kullanımına yönelik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Halen 54 milyon bedensel engellinin yaşadığı
ABD’de, Standard Taxi bedensel engellilerin rahat yolculuk yapabilmesi için tasarlanmış ilk özel araç olarak gösteriliyor.
 

Şirketten yapılan açıklamada ayrıca şöyle denildi: “Standard Taxi’nin yaratıcı ortakları US News, Daily News, Fast Company gibi medya devlerini yaratmış ve yönetmiş olan Fred Drasner ve Chicago ve New York’un en büyük taksi filolarının sahibi Pat Corrigan. Toplam 200 bin adede yaklaşan Amerikan Taksi parkına Fred Drasner ve Pat Corrigan 2009 yılından başlayarak yılda ortalama 20 bin adet “Standard Taxi” satmayı planlıyor.”