Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Take Away İstanbul

Take Away İstanbul

Bugün Kanyon’da Uçman’la sosislilerimizi yedikten sonra Paşabahçe tarafındaki standta Cem Dinlenmiş‘in karakterlerinden yapılmış yastıkları görüp çakıldık.

Take Away İstanbul adlı matrak ve oldukça başarılı bir tasarım markasının standıymış burası. Yurt dışında yaşayan Türkler için hediyelik güzellikler olarak özetlenebilecek bir konumlandırmaları var.

Cem Dinlenmiş’in yarattığı 4 tip karakter var mesela. Bunların minik minderleri, baskılı çay bardakları, buzdolabı* magnetleri, tişörtleri var. Her karakterin bir de süper gücü varmış. Eminönü esnafı karakteri her türlü ekonomik krize karşı dayanıklıymış mesela. Bize bunları anlatan görevli arkadaş da bigucuymuş bu arada meğer, hehe. Fight Club olduk şerefsizim.

Cem’in işleri dışında boğaziçinin kıyı çizgilerinin içinde kalan alanı kullanarak yapılmış takılar, rögar kapaği şeklinde nihale, ‘telekom’ logolu halı, rakı bardağı şeklinde plastik süt bardağı da Take Away’de bulunabilen eğlenceli ürünlerden bazıları. Ayrıca her hafta yeni bir ürün giriyor ürün gamına. 3. görselde gördüğünüz de bir hamam deneyim seti.

Markanın yaratıcısı Seda Ertem. www.takeaway-istanbul.com adresindeki siteleri yakında açılıyormuş. Bu arada markanın Facebook grubuna takılabilirsiniz.
*= Beyaz eşya reklamlarında buzdolabı yerine soğutucu deniyor artık, farkettiniz mi?