Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Thriller Performansları

Thriller Performansları

Michael Jackson’nın Thriller’ı albümü 1 Aralık’ta 25 yaşına basacak.  Şarkının hit olmasının üzerinden  ise 23 yıl geçti fakat unutulduğu pek söylenemez.

1- Hapisanede 1500 mahkumun Thriller eşliğinde dans ederken gördüyseniz aşağıdaki paragraftan devam edin. Görmediyseniz buradan yakın:

Klip Filipinler de Cebu hapisanesindeki  güvenlik danışmanı Byron Garcia’nın eseri. Hapisanede başlattılan egzersiz programını yöneten Byron işe ilk önce müziği dahil etmiş, sonra kreografiyi ve bu video ortaya çıkmış. Video temmuz ayında youtube’a yüklendikten birkaç gün sonra etrafta‘da gözükmüş, emaillere girmiş, viral olarak hızla yayılmıştı. Aradan 4 ay geçtikten sonra sadece youtube’da 8,5 milyon kez izlemiş. Katılan mahkumlara kişi başı 1.000 peso düşecek şekilde toplamda 1.6 milyon peso’nun bağışlanmasını sağlamış.

2- Bu videoyu gördükten sonra Amerikalılar boş durur mu? Oklahoma’da futbol sezonu açılışı ve stadı doldurmuş bandonun performansı:

3-Elbette çok izlenen bir Thriller performansı gerçekleştirmek için  yüzlerce kişiyi bir araya toplamak  gerekmiyor. Düğününüze gelen bir kaç arkadaşınızı ikna edin tanımadığınız 4 milyon kişi düğün videonuzu seyretsin:

4- Aradan o kadar zaman geçince orjinal video clib‘in, second life versiyonunulego versiyonunu görmek mümkün olabiliyor. Fakat  daha korkunç bir şey yapmak istiyorsanız Hintlilerin eline su dökebileceğinizi zannetmiyorum. Golimar: