Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Surface Hub 2 ile Takım Çalışmasında Yeni Bir Düzlem

Surface Hub 2 ile Takım Çalışmasında Yeni Bir Düzlem

Microsoft takım çalışmasını odağına alan Surface Hub 2 ile iş birliğiyle beraber üretmeyi kolaylaştıran, yenilikçi ve kullanımı kolay bir çözüm sunuyor.

Bugünün iş dünyasında takım çalışması yükselişte. Farklı disiplinlerden insanlar bir araya gelmek ve yeni çözümler yaratmak için çalışıyor. Hatta bazen takımlar mesafeleri bile aşıyor, dünyanın başka bir köşesindeki biri uzaktan da olsa takımın parçası olabiliyor. Takım çalışmasına, iş birliğine ve beraber yaratmaya, üretmeye açık şirketler performans olarak da diğerlenin önüne geçiyor. Bu da iş dünyasında yeni bir kültürü beraberinde getiriyor. İş ortamı beraberliği, takımı ve yaratıcılığı teşvik ettikçe ofisler daha açık alanlara, takım odalarına, iyi zaman geçirilecek, üretkenliği teşvik eden mekanlara kavuşuyor. Bu nedenle yeni inovasyonlar ve teknolojik çözümler de doğuyor. Windows Surface Hub 2 de bunlardan biri.

Surface Hub 2, başından beri takım-odaklı bir tasarım anlayışının ürünü. İnsanları nerede olurlarsa olsunlar bağlantı kurmaya, yeni fikirler bulmaya ve harekete geçmeye çağıran bir doğası var.  Önceki jenerasyona göre daha hızlı, daha çevik ve daha ekonomik olan Surface Hub 2; her tür iş alanına veya çalışma şekline uyum sağlayabiliyor.

4 Ekrandan Oluşan Bir Takım Tuvali

Surface Hub 2; 4K+50.5 inç dokunmatik ekranı ile beraber yaratmak için ideal bir tuval. Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 ve akıllı bulutun gücünden yararlanıyor. Cihazla birlikte dönen 4K kameraları, entegre hoparlörleri ve geniş erişim alanına sahip mikrofonları sayesinde toplantıya katılan herkesin aynı odadaymış gibi hissetmesini sağlıyor. Standart 3×2 Surface en boy oranı ile herkese yaratmak ve katılmak için daha fazla alan sunuyor.

Surface Hub 2, alana uyum sağlıyor. 4 ekranı istenirse dikey veya yatay olarak dizilebiliyor. Aynı anda farklı içerikleri yan yana gösterebiliyor. Dinamik rotasyon özelliği sayesinde içeriğinize en uygun şekilde dönebiliyor. Üstelik, önceki versiyona göre bir mekandan diğerine taşımak çok daha kolay. Bu konuda iş birliği yapılan ofis alanı uzmanı Steelcase sayesinde Surface Hub 2, kolay monte edilen, tekerlekli bir stand sistemine sahip. Böylece ihtiyaca uygun şekilde taşınabilen bir tasarım sunuyor.

surface hub 2_microsoft_bigumigu_ surface hub 2_microsoft_bigumigu_ surface hub 2_microsoft_bigumigu_

Çoklu Kullanıcıya Kolay Erişim

Orijinal Surface Hub’ın toplantıya katılmayı bir dokunmayla mümkün kılan teknolojisi burada da var. Ancak Surface Hub 2, çoklu kullanıcı girişini de kolaylaştırıyor. Bu sayede birden fazla kullanıcı aynı Surface Hub 2 çalışma alanına giriş yaparak, aynı anda belgelerini ve fikirlerini paylaşabiliyor, takım arkadaşlarıyla kendi fikirlerini bir araya getirebiliyor. Bu da iş birliğini sanki aynı oda içerisinde bir beyaz tahta başında çalışıyormuşçasına doğal ve kolay hale getiriyor.

Surface Hub 2, bu yıl içerisinde seçilmiş müşterilerle test sürecine girecek. Satışına ise 2019 yılında başlanması planlanıyor. Cihaz hakkında daha detaylı bilgiye Microsoft’un sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Görsel: Microsoft