Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Su Altı Scooter’ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor

Su Altı Scooter’ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor

Geneinno'nun tasarladığı su altı scooter'ı Trident, dalgalara ya da akıntıya rağmen su altında özgürce hareket imkanı sunuyor.

Dalış keyfini ikiye katlayabilecek bir araç denince ilk akla gelenlerden biri su altı scooter’ları. Daha önce yer verdiğimiz dünyanın ilk kanatlı su altı scooter’ı AquaJet’i hatırlayanlarınız olacaktır. Trident de yine eğlenceli ve havalı bir su altı scooter’ı olarak dalış deneyiminizin bir parçası olmak istiyor.

Su altında özgürlük

Trident adını bir DC Comics karakteri olan Aquaman’in, çatallı asa şeklindeki silahından alıyor. Akıntıya ve dalgalara rağmen istediğiniz yöne rahatça ilerleyebilme imkanı sunarak su altında adeta Aquaman gibi güçlü hissedeceğinizi iddiasında. İki pervaneli scooter ile saatte yaklaşık 7 km hıza ulaşmak mümkün. Pervaneler 12 kg’lık itiş gücüne sahip.

AquaJet’ten farklı olarak Trident, iki pervane arasına yerleştirilmiş tutamaçlar sayesinde kullanıcının araca tutunmasını kolaylaştırıyor. Araçta 2,2 mph (saatte yaklaşık 3,5 km) ve 4,3 mph (saatte yaklaşık 7 km) olmak üzere iki farklı hız ayarı bulunuyor. Ayrıca araçla yaklaşık 50 metre derine kadar inmek mümkün. Scooter, tam dolu şarjla bir saat kadar çalışmasını sağlayan 24V / 6,000 mAh lityum pille donatılmış. Ayrıca üzerine GoPro yerleştirerek tüm dalış keyfinizi kayıt altına alabiliyorsunuz.

Su altı drone’ları da üreten teknoloji girişimi Geneinno, Trident için Indiegogo’da kampanya başlatmak üzere. Gelişmeleri bu kampanya sayfasından ve Facebook sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Su Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor

Su Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye KatlıyorSu Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor Su Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor Su Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor Su Altı Scooter'ı Trident Dalış Keyfini İkiye Katlıyor

Görsel: YouTube, Facebook