Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Startup Weekend İstanbul 2008

Startup Weekend İstanbul 2008

Basın bülteni yayınlamıyoruz pek biliyorsunuz ama konuyla ilgilenen üyelerimiz olabilir diye Startup Weekend’in Türkiye ayağı olan Girişim Günlerini duyuralım dedim.

Sadece 48 saatte bir girişim başlatılabilir mi? GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008, bilişim, tasarım, pazarlama ve iş yönetimi alanında uzman kisileri bir haftasonu boyunca bir araya getirerek işte tam bunu hedefliyor.

Amerika Birleşik Devletleri´nde 2007 yılında başlatılan ve internet tutkunlarının geliştirdikleri dünyanın ilk ticari girişim platformu olarak tanınan, bu güne kadar sadece ABD, Almanya ve İsrail´de yaklasik 100 kişilik katılımla organize edilen „STARTUP WEEKEND“ isimli etkinlik, 30-31 Ağustos 2008 tarihlerinde İstanbul´da „GİRİŞİM GÜNLERİ İstanbul 2008” adıyla düzenleniyor.

30 Ağustos Cumartesi sabahı girişim fikirlerinin sunularak başlanılacağı etkinlik, fikirlerden iki tanesinin seçilmesi ve bu projeler üzerine yoğunlaşacak iki takım kurulması ile devam ediyor. İki günlük çalışma sonucunda, internet üzerinde gelişecek ilk prototip ve fikrin tüm iş modeli ortaya çıkartılmış oluyor ve etkinliğe katılan herkesin ortağı olduğu bir şirket kuruluyor.

Genç veya deneyimli profesyonellerin yeni isimler tanımak ve somut bir iş üzerinde yeteneklerini göstermek için rağbet gösterdikleri bir etkinlik olarak son iki sene içinde adını Amerika ve Avrupa’da duyuran etkinlik için sponsor ve mekan arayışları sürüyor.

İletişim ve ayrıntılı bilgi için:
http://www.girisimgunleri.com

Ön kayıt ve etkinlik topluluk için:
http://girisimgunleri.mixxt.com